Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μετατρέψτε Το IPhone Σε Μετρητή Ζαχάρεως Με Το IBGStar


Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για το iPhone, αλλά λίγα έχουν την έγκριση του FDA των ΗΠΑ (Food and Drug Association) όπως το iBGStar, εξάρτημα μέτρησης τιμών ζαχάρου στο αίμα με τιμές που ξεκινούν από τα $99,95.
Θα πωλείται μέσω του Apple store και την αλυσίδα καταστημάτων Walgreens στις ΗΠΑ, συνδέεται με το iPhone ή iPod touch μέσω του βύσματος στο κάτω μέρος της συσκευής και συγχρονίζει με την εφαρμογή iBGStar Diabetes Manager. H παρόμοια συσκευή GlucoDock από την Medisana, είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη και κοστίζει €99,99.
Το iBGstar, όπως όλοι οι μετρητές ζαχάρεως, χρησιμοποιεί αντιδραστήρια με δείγμα από μία σταγόνα αίματος για να πραγματοποιήσει την μέτρηση. Με μερικές μετρήσεις η εφαρμογή αναλύει τα αποτελέσματα και μπορεί να παρουσιάσει στατιστικά, γραφήματα, και τάσεις που βοηθούν τον ασθενή να κατανοήσει την δική του σχέση με την ασθένεια.
Το iBGStar μπορεί, σε αντίθεση με το GlucoDock, να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το iPhone με την εσωτερική του μπαταρία, να δείξει την μέτρηση στην οθόνη OLED, και να αποθηκεύσει μέχρι και 300 μετρήσεις στην εσωτερική του μνήμη. 

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/5/7/iphone-ibgstar.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...