Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το Twitter Προσπάθησε Να Αγοράσει Το Camera+ Μετά Την Εξαγορά Instagram Από Facebook


Μετά την πετυχημένη εξαγορά του Instagram από το Facebook, και την εξασφάλιση μιας κοινότητας 50 εκατομμυρίων χρηστών, το ειδησιογραφικό πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Jack Dorsey, βρέθηκε σε συνομιλίες με την tap tap tap, δημιουργούς της εφαρμογής Camera+, για την διαπραγμάτευση της αγοράς της ιδιαίτερα πετυχημένης εφαρμογής/πλατφόρμας.
Το Camera+, μία εφαρμογή κόστους $1 στο Apple iTunes Store λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Instagram, επιτρέπει τους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες, να τις τροποποιήσουν και να τις βελτιώσουν με μία σειρά από φίλτρα, και στην συνέχεια να τις μοιράσουν στο κοινωνικό δίκτυο της αρεσκείας τους. Η διαφορά είναι ότι το Instagram αποτελούσε το ίδιο κοινωνικό δίκτυο.
Το Camera+ εμφανίστηκε 4 μήνες νωρίτερα στο App Store από το Instagram και έχει μέχρι στιγμής 7.5 εκατομμύρια κατεβάσματα. Ο Jack Dorsey ήταν ένας από τους επενδυτές στο Instagram, αλλά δεν έχει μοιράσει φωτογραφία από την μέρα που εξαγοράστηκε από το Facebook στις 9 Απριλίου. Αντίθετα χρησιμοποιεί το Camera+ για να ανεβάσει τις φωτογραφίες του στο Twitter. Σε συνέντευξή του την προηγούμενη εβδομάδα είπε ότι φωτογραφίες του Instagram εμφανίζονται συχνότερα στο Twitter παρά στο Facebook.

Source:http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/5/6/twitter-camera-instagram-facebook.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...