Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

iTunes Gift Cards για την Ελλάδα


Όπως έχουμε ακούσει πολλές φορές από την αρχή της χρονιάς, η Apple αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να ανακοινώσει συναρπαστικά πραγματάκια. Μερικά από αυτά είναι και τα νέα MacBook Pro, ένα ανανεωμένο iCloud με περισσότερες δυνατότητες, το νέο λειτουργικό OS X Mountain Lion και σίγουρα κάποιες άλλες μεγάλες εκπλήξεις.

Σίγουρα όμως είναι και το iTunes μια βασική ανακοίνωση, εφόσον τώρα που δεν είναι μόνο για μουσική και media αλλά με ότι έχει σχέση με τις iOS συσκευές μας θα πρέπει να αλλάξει αρκετά. Το iTunes Match που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό για την Ελλάδα αλλά και γενικότερα το App Store και όλα αυτά που μπορούμε να βρούμε στην Apple απαιτούν λογικά κάποια κάρτα εάν δεν είναι δωρεάν και επειδή είναι πολλοί αυτοί που έχουν θέμα με το να δώσουν τα στοιχεία τους και ειδικά της κάρτες τους από εδώ και από κει η Apple έχει φτιάξει τις iTunes Gift Cards.
Με μία iTunes Gift Card που κοστίζει $15, $25, $50 ή $100 δολάρια μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας στο iTunes Store απλά και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία μας. Απλά γράφουμε τον κωδικό που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάρτας σαν redeem code στο iTunes Store και μετά θα μπορείτε να δείτε το ποσό που έχετε διαθέσιμο για το iTunes στην πάνω δεξιά γωνία.

Καλά όλα αυτά, αλλά το καλύτερο είναι ότι σύμφωνα με διάφορες πηγές οι iTunes Gift Card μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν και στην χώρα μας και θα μπορείτε να τις προμηθευτείτε από οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κατάστημα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής. Φυσικά όταν γίνει αυτό θα σας ενημερώσουμε. Με αυτό το βήμα το μόνο που λείπει αυτή τη στιγμή από το Ελληνικό iTunes Store είναι τα TV Shows.

Source:http://greekiphone.gr/20120522/itunes-gift-cards-for-greece/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...