Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

LG και της AU Optronics έχουν πιστοποιηθεί για τον εφοδιασμό της οθόνης LCD για το iPad Mini?

Δημοσιευμένη Εικόνα

H Liberty Times που εδρεύει στην Ταϊβάν μοιράζεται σήμερα ένα ενδιαφέρον κομμάτι πληροφοριών για το φημολογούμενο 7,85ιντσών "μίνι iPad." Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η LG και της AU Optronics έχουν πιστοποιηθεί για τον εφοδιασμό της οθόνης LCD για το iPad Mini . Επιπλέον, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι οι κατασκευαστές προσπαθούν να μεταφέρουν το πάνελ για παραγωγή και για ευρεία διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2012.

Φήμες για το iPad Μίνι έχουν πραγματικά φουντώσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, γιατί η Apple φημολογείται ότι θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα Kindle Fire της Amazon. Πολλοί είναι σκεπτικοί ότι αυτό το προϊόν θα δει το φως της ημέρας από την Apple, και ο ίδιος ο Steve Jobs είχε πει πως μια ταμπλέτα 7 ιντσών θα ήταν δύσχρηστο και θα χαλούσε την μαγεία της περιήγησης.

Σύμφωνα με φήμες, το 7,85 ιντσών iPad δεν θα διαθέτει οθόνη Retina. Η Apple μπορεί να περιλαμβάνει τις διαστάσεις pixel που παρουσιάστηκαν στο αρχικό iPad (1024x768). Αυτός ο τύπος οθόνης της Apple θα βοηθήσει να μειωθεί το κόστος, και κατά συνέπεια να βγει στην αγορά με μειωμένο κόστος.

Η Liberty Times πάει ένα βήμα παραπέρα και αναφέρει πως ίσως δούμε το μίνι iPad αυτό τον Αύγουστο!!

Εσείς τι πιστεύετε? Θα αγοράζατε μια τέτοια συσκευή?

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...