Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το ειδικό πρόγραμμα "Appleseed" της Apple αναφέρεται στις Retina οθόνες των MacBook Pro?

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η Apple έχει εδώ και καιρό ένα πρόγραμμα που ονομάζεται"Appleseed" και περιλαμβάνει προσθήκες σε επερχόμενες εκδόσεις του λογισμικού της τόσο σε iOS όσο και σε OS X . Οι προσθήκες αυτές συνήθως γίνονται διαθέσιμες σε μια επίλεκτη ομάδα πελατών προτού ακόμη γίνουν γνωστές στους Developers.

Σήμερα, η εταιρεία απέστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την ομάδα πελατών, ενημερώνοντάς τους τη δοκιμή έξτρα λογισμικού και τους παρακαλεί να αποστείλουν τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων που χρησιμοποιούν. Η εταιρεία λέει ότι χρειάζεται αυτές τις πληροφορίες για μελλοντικές εκδόσεις του Mountain Lion. To συναρπαστικό κομμάτι είναι ότι η Apple μιλάει ακόμη και για την προσθήκη έξτρα χαρακτηριστικών!!

Παράθεση
We are preparing for possible hardware specific software updates on OS X Mountain Lion. These contain hardware-specific bug fixes or even special features! In order to make sure you can participate in these exclusive seeds, we need your most up-to-date machine configuration information. The easiest and most efficient way to do this is with Feedback Assistant.


Το πρώτο έξτρα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έρχεται στο μυαλό είναι η επικείμενη οθόνη Retina.

Σύμφωνα με πηγές μας, η Apple θα εξελίξει την οθόνη στα νέα, λεπτότερα, και ταχύτερα MacBook Pro που αναμένεται να εμφανιστούν στο WWDC στα μέσα Ιουνίου. Δεδομένου ότι η τεχνολογία Retina Display είναι ένας συνδυασμός υλικού και λογισμικού, είναι πιθανό ότι η Apple αναφέρεται σε προ εκδόσεις του Mountain Lion που θα υποστηρίζουν την επόμενη γενιά MacBook Pro με Retina Display.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...