Ads 468x60px

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η παρουσίαση των νέων MacBook Pro με Retina οθόνη θα γίνει στο WWDC τον Ιούνιο


Δημοσιευμένη Εικόνα


Οι φήμες γύρω από νέα σειρά προϊόντων της Apple και ποιο συγκεκριμένα για τα MacBook Pros έχουν αρχίσει να επιταχύνουν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και αποκαλύπτουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τους next-gen φορητούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το Bloomberg, η Apple θα ανακοινώσει τα νέα MacBook Pros της στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της (WWDC) στις 11 Ιουνίου. Τα νέα MacBook Pros θα διαθέτουν οθόνες σούπερ «Retina" hi-res, Ivy Bridge επεξεργαστές της Intel, και solid-state drives. Μπορούμε να αναμένουμε, επίσης, περισσότερες ανακοινώσεις στο WWDC για το OS X Mountain Lion, iCloud, και iOS 6.

Τα MacBook Pro, που θα παρουσιαστούν στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple που αρχίζει στις 11 Ιουνίου θα διαθέτουν υψηλής ανάλυσης οθόνες, όπως αυτές για το iPhone και iPad, καθώς και μνήμη flash για τη μείωση στους χρόνους εκκίνησης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είπε ανώνυμη πηγή στο Bloomberg αλλά δεν θέλησε να φανερώσει το όνομα του επειδή δεν έχουν τα σχέδια δημοσιοποιηθεί από την Apple.
Παράθεση
Apple Inc. is preparing a new lineup of thinner MacBook laptops running on more powerful chips made by Intel Corp., people with knowledge of the plans said.

The MacBook Pro machines, to be unveiled at Apple’s annual developers conference starting June 11, also will feature high- definition screens like those on the iPhone andiPad, as well as flash memory to cut startup times and extend battery life, said the people, who asked not to be identified because the plans haven’t been made public.

Τα Retina γραφικά έχουν εμφανιστεί στην OS X για πολλούς μήνες τώρα ενώ η ίδια πηγή αναφέρει και ένα λεπτότερο σχεδιασμό βασισμένο στην προσθήκη του SSD.

Η έκθεση του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple "μπορεί να ανακοινώσει" την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mountain Lion νωρίτερα από τις 11 Ιουνίου έτσι ώστε να νέα Macbook Pros να το έχουν προ εγκατεστημένο κάτα την παρουσίαση τους στο WDCC.

Τα νέα iMac δεν θα αργήσουν και αυτά να κάνουν την εμφάνιση τους με Ivy Bridge επεξεργαστές και ίσως χωρίς οπτικό δίσκο, ενώ η ενσωμάτωση Retina οθόνης εκεί φαντάζει απίθανο. Τα μοντέλα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα και τiς νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φήμες και οι διαρροές μιας και η εκδήλωση της Apple τον Ιούνιο πλησιάζει.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...