Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το καινούργιο MMO παιχνίδι Empire of the Eclipse κατακτά τον κόσμο.

Το Empire of the Eclipse είναι ένα ενδιαφέρον καινούργιο παιχνίδι στρατηγικής που  εξελίσσεται στο διάστημα και μας επιτρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες όλου του κόσμου, για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία μας για κατάκτηση.                                      Ας δούμε αναλυτικότερα περί τίνος πρόκειται: 

Είναι ένα MMO παιχνίδι με έντονα στοιχεία στρατηγικής που αναθέτει στους παίκτες το έργο της εξερεύνησης του διαστήματος και τη δημιουργία μιας πραγματικής διαστρικής αυτοκρατορίας, χρησιμοποιώντας διπλωματία, οικονομική οξυδέρκεια και φυσικά επιθυμία για κατάκτηση! Αν και το παιχνίδι είναι διαθέσιμο δωρεάν στο AppStore, θα ήθελα να τονίσω ότι οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν μια μηνιαία ή εξαμηνιαία συνδρομή εγγραφής για να παραμείνει ο χαρακτήρας τους στους server, αν θέλουν να συνεχίσουν να βιώνουν την συναρπαστική multiplayer εμπειρία χωρίς να καταστρέφουν την εμπειρία του παιχνιδιού μέσω της πώλησης των αναβαθμίσεων ή άλλων στοιχείων που παρέχουν οφέλη σε όποιον τα κατέχει.

Ένα σημαντικό θέμα του παιχνιδιού είναι η έλλειψη οποιουδήποτε περιεχομένου που οδηγεί τον παίκτη στο να το αγοράσει για να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση έναντι των άλλων παικτών, όπως συμβαίνει άλλωστε στα περισσότερα MMO. Το Empire of the Eclipse προσφέρει επίσης μια ευρεία εμπειρία παιχνιδιού, όπου μπορούμε να πολεμήσουμε, να εμπορευτούμε, να σχεδιάσουμε και να βρούμε ένα τρόπο για να κυριαρχήσουμε σε ένα κόσμο όπου θα υπάρχουν χιλιάδες παίκτες. Τα μέρη στα οποία μπορείς να κινηθείς ποικίλλουν σε διαστάσεις από 2.500 έως 90.000 τομείς και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να εργαστείς σκληρά για να εξερευνήσεις, να κατακτήσεις και να αξιοποιήσεις εκατοντάδες χιλιάδες πλανήτες. Το interface έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και μπορούμε να κινηθούμε από τον ένα στόλο στον άλλο, από τον ένα πλανήτη στον άλλο εύκολα και γρήγορα, αλλά η περιπέτεια δεν σταματά εδώ: θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε συνεχώς διπλωματικά με άλλους παίκτες, είτε σε πόλεμο είτε σε ειρήνη και μόνο η ποικιλία των στρατηγικών που μπορούν να επιλέξουν οι παίκτες κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θα είστε εξερευνητές, έμποροι ή πολεμιστές.
Προχωρώντας στο παιχνίδι βρίσκουμε ένα «δέντρο» δεξιοτήτων που μας επιτρέπει να επιλέξουμε πάνω από 40 δεξιότητες οι οποίες μας βοηθούν να κάνουμε πολλά νέα πράγματα, από το να δημιουργήσουμε μαύρες τρύπες έως το να διαχειριστούμε καλύτερα το εμπόριό μας. Υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας για να συνομιλείτε με τους υπόλοιπους παίκτες και η δυνατότητα να μεταφέρετε το λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε iOS συσκευή.  

Όπως προαναφέραμε μπορείτε να κατεβάσετε το Empire of Eclipse μέσω AppStore εντελώς δωρεάν. Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 1,59 €, ενώ η εξαμηνιαία κοστίζει 8,99 €. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...