Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Tα πρώτα πρωτότυπα της Apple HDTV σε γραμμή παραγωγής για έλεγχο (?)



Η Apple αυτό το μήνα φέρεται να έχει αρχίσει την παραγωγή από τα πρώτα πρωτότυπα της  πολύ-αναμενόμενης Apple HDTV σε μία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της, ενόψει της γενικής παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του ημερολογιακού έτους 2012.

Η είδηση , η οποία αποδόθηκε σε  "πηγές" της  China Business News αναφέρει ότι το αρχικό σχέδιο κατασκευής λαμβάνει χώρα σε μία από τις μονάδες Shenzhen Foxconn, η οποία συνήθως ασχολείται με την δημιουργία μια γραμμής παραγωγής σε μικρά πλαίσια πρωτοτύπων της Apple πριν αυτά προωθηθούν στις κανονικές παραγωγικές μονάδες!

Οι φήμες της Apple HDTV ξεκίνησαν από τον βιογράφο του Steve Jobs Walter Isaacson ο οποίος ανέφερε ότι ο Jobs του εκμυστηρευτικέ ότι είχε λύση το πρόβλημα της τηλεόρασης και φυσικά κανένας δεν πιστεύει ότι η αναφορά αυτή αφορούσε το  τρέχον Apple TV.

 "Steve Jobs wanted to do for television sets what he had done for computers, music players, and phones: make them simple and elegant." 

Mε τους μήνες να περνάνε και τις φήμες να φουντώνουνε με την μέρα ίσως είμαστε ποιο κοντά από ότι περιμένουμε στην νέα εμπειρία που θα μας προσφέρει το Apple HDTV!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...