Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

O Tim Cook εξήγησε την ονομασία των προϊόντων της Apple


Δημοσιευμένη Εικόνα



Κατά τη διάρκεια της δημόσιας συνέντευξης της του ο Tim Cook κλήθηκε να απαντήσει σε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση για το πώς η εταιρεία του ονομάζει τα προϊόντα της. Ενώ πολλοί έχουν σκεφτεί γιατί η Apple ονόμασε την πέμπτη γενιά iPhone ως «4S» τον Οκτώβριο, ο Cook επιβεβαίωσε ότι το smartphone ονομάστηκε μετά από το χαρακτηριστικό του το Siri.

Η Apple ονομάζει τα προϊόντα της κάθε γενιάς είτε από ένα χαρακτηριστικό ή λόγω της αλλαγή του σχεδιασμού. 


"Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν για το iPad" είπε ο Cook. "Αν κοιτάξετε πίσω στο iPod, είχαμε ένα iPod το αλλάξαμε και μερικές φορές και τελικά το κρατήσαμε καλώντας το iPod. Όταν ανακοινώσαμε την δημιουργία ενός νέου σχεδιασμού τότε το ονομάσαμε iPod Mini. Όταν άλλαξε μαζικά η σχεδίαση αντίστοιχα άλλαξε και το όνομα και έγινε Νάνο. "

"Το ίδιο ισχύει και για το MacBook Pro και MacBook Air. Δεν λέτε ότι έχετε ένα "MacBook Air 3."

"Μπορείτε να κολλήσετε με το όνομα και οι άνθρωποι γενικά αγαπούν κάτι τέτοιο, ή μπορείτε να βάλετε έναν αριθμό στο τέλος που να δείχνει την παραγωγή," είπε ο Cook. "Και αν έχουμε κρατήσει το ίδιο βιομηχανικό σχέδιο, όπως στην περίπτωση του 4S, μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι συμβολίζει το Siri ή την ταχύτητα. Σκεφτόμασταν το Siri, όταν το κάναμε. Για το 3GS σκεφτόμασταν την ταχύτητα."



Αν σκεφτούμε λοιπόν και αναλύσουμε τις παραπάνω δηλώσεις του Tim Cook, τότε στο iPhone της έκτης γενιάς θα πρέπει να περιμένουμε ένα εντελώς καινούργιο όνομα μιας και περιμένουμε και ένα εντελώς καινούργιο σχεδιασμό σε συνδυασμό με νέα χαρακτηριστικά! Άρα μάλλον όχι iPhone 5 αλλά ίσως το "νέο iPhone"!


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...