Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

H Αpple σχεδιάζει καινούργια και καινοτόμα πράγματα για το Siri


Δημοσιευμένη Εικόνα


Στον Walt Mossberg και την Kara Swisher, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook σήμερα υπαινίχτηκε ορισμένες νέες κατευθύνσεις για το Siri.

"Νομίζω ότι θα σας κάνουμε ευτυχής με την κατεύθυνση που έχουμε σκοπό να δώσουμε στο Siri." είπε ο Tim Cook και υπαινίχθηκε περισσότερο εύρος στις δυνατότητες του αλλά επίσης παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Ο Mossberg στην συνεχεία στρίμωξε λίγο τον Tim Cook, επισημαίνοντας ότι Siri δεν δουλεύει πολύ καλά και ότι είναι ακόμα σε beta.

"Νομίζω ότι Siri έχει αποδείξει σε όλους μας ότι οι άνθρωποι θέλουν να συνδέονται με το τηλέφωνο», είπε ο Cook. "H αναγνώριση φωνής υπάρχει εκεί έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό που καθιστά Siri δροσερό είναι ότι έχει μια προσωπικότητα."

Η νοημοσύνη είναι μια άλλη περιοχή που ο Cook σκέφτεται ότι το Siri μπορεί να βελτιωθεί. "Οι άνθρωποι έχουν ονειρευτεί την τεχνητή νοημοσύνη εδώ και χρόνια, και είναι εδώ. Ναι θα μπορούσε να είναι ευρύτερο, αλλά το Siri ως χαρακτηριστικό αυτής της τεχνολογίας έχει μετακινηθεί ένα βήμα παραπέρα από την επικρατούσα τάση. Έτσι νομίζω ότι πρόκειται να είναι πολύ ευχαριστημένοι οι πελάτες μας με το πού πηγαίνει. Είμαστε σίγουροι για αυτό "

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...