Ads 468x60px

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Pocket, αναβαθμίστηκε με σελιδοποίηση, σκοτεινό theme και άλλες βελτιώσεις


 

Το Pocket που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο post είναι η αναβαθμισμένη υπηρεσία Read It Later κυκλοφόρησε πρόσφατα στο App Store το πρώτο του update με πολλές νέες δυνατότητες όπως νέα μέθοδο σελιδοποίησης που μας επιτρέπει να περάσουμε από το ένα άρθρο στο άλλο με ευκολία και επεκταμένη υποστήριξη για διάφορους τύπους video.

Το πολύ σημαντικό σε αυτό το update είναι το νέο pagination mode (σελιδοποίηση) που μας επιτρέπει τώρα να κάνουμε swipe δεξιά και αριστερά για να διαβάσουμε ένα μεγάλο άρθρο, αλλάζοντας σελίδες αντί να κάνουμε ένα ατελείωτο scroll. Το αγαπημένο μου είναι το νέο σκοτεινό theme που βολεύει αφάνταστα για βραδινό διάβασμα και ακόμα ένα sepia theme για όσους θέλουν να έχουν περισσότερες επιλογές.

Το Pocket επεκτείνει επίσης την υποστήριξη για video σε sites όπως αυτά του TED, Devour και άλλα. Με αυτό το update μπορούμε να δούμε επίσης και διάφορες άλλες αλλαγές, όπως η δυνατότητα να προσθέτουμε URL από το clipboard να αλλάξουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς και πολλές άλλες διορθώσεις σε bugs και βελτιώσεις. Download link στη συνέχεια.
Pocket (Formerly Read It Later) (AppStore Link) Όνομα: Pocket (Formerly Read It Later)
Εταιρία: Idea Shower


Δωρεάν







Source:http://greekiphone.gr/20120512/pocket-updated-with-pagination-dark-theme-and-more/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...