Ads 468x60px

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

SMS my Location, στείλτε την τοποθεσία σας με SMS ή iMessage


 

Το SMS my Location είναι μια νέα εφαρμογή από τον Έλληνα developer Νικόλαο Μουρουτη η οποία μας επιτρέπει να στείλουμε με iMessage ή SMS την τοποθεσία μας, όπως ακριβώς και με το Whatsapp Messenger.

Η εφαρμογή «SMS my location» προσφέρει, στους κατόχους iOS συσκευών, έναν πάρα πολύ εύκολο τρόπο να μοιράζονται την τοποθεσία τους με άλλα άτομα, ανεξάρτητα με την συσκευή και το λειτουργικό που έχουν. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κεραία του ενσωματωμένου GPS και τον τριγωνισμό κεραιών δικτύου τηλεφωνίας για να λάβει τις συντεταγμένες του χρήστη, αυτό σημαίνει πως δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας. Η αποστολή των συντεταγμένων γίνεται μέσω sms ή iMessage, με την χρήση ενός ειδικού συνδέσμου που οδηγεί τον παραλήπτη στο Google Maps. Με λίγα λόγια, ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τι συσκευή έχει ο άλλος, θα είστε πάντα σίγουροι πως η τοποθεσία που επιλέξατε θα σταλεί!
Ακόμη πέραν της τρέχουσας τοποθεσία σας, μπορείτε να επιλέξετε μία τοποθεσία από τον χάρτη και να την στείλετε με τον ίδιο τρόπο. (Π.Χ. αν θέλετε να συναντήσετε κάποια άτομα σε μία καφετέρια, τότε απλά κεντράρεται τον χάρτη στην διεύθυνση όπου βρίσκεται η καφετέρια και επιλέγετε «Αποστολή Τοποθεσίας»).

SMS my Location (AppStore Link) Όνομα: SMS my Location
Εταιρία: NMD


Δωρεάν







Source: http://greekiphone.gr/20120512/sms-my-location-app-store/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...