Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο pod2g απαντάει στις συχνές ερωτήσεις για το Untethered Jailbreak του iOS 5.1.x



Μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε ο γνωστός hacker pod2g με mail και διάφορα tweets σχετικά με το Untethered Jailbreak για το iOS 5.1.x απαντάει με τα παρακάτω.

Η πρώτη ερώτηση αφορά το αν πρόκειται να περιμένει για το iOS 6 ή θα κυκλοφορήσει τώρα το jailbreak και αν ναι πότε και πόσο κοντά είναι στην κυκλοφορία του.


Απάντηση: Όπως έχω πει και προηγουμένως στο twitter είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνω για να έχουμε ένα user friendly και αρκετά καλά δοκιμασμένο εργαλείο για να κάνουν οι χρήστες jailbreak τις συσκευές τους. Αναμονή για την κυκλοφορία του σε λίγες εβδομάδες.

Θα είναι συμβατό με όλες τις iOS συσκευές; Απάντηση: Θα είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που τρέχουν iOS 5.1.1 εκτός του Apple TV 3ης γενιάς αλλά και αυτό μπορεί να είναι συμβατό στο μέλλον.

Γιατί αργεί τόσο να κυκλοφορήσει εφόσον δουλεύει καλά στο iPad 3ης γενιάς όπως έχουμε δει και σε video; Απάντηση: Υπάρχουν 16 συσκευές που θα πρέπει να δοκιμαστούν. Κάτι που απαιτεί λίγο χρόνο.

Μπορώ να γίνω beta tester; Απάντηση: Συγνώμη, αλλά όχι. Μόνο άτομα που εμπιστεύομαι (μετρημένα στο χέρι) μπορούν να έχουν πρόσβαση στο jailbreak. Δεν θέλω να διαρρεύσει κάτι.
Αν σου προσφέρω $1,000,000; Απάντηση: Όχι δεν πρόκειται.

Μην είστε ανυπόμονοι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Με αυτές τις λίγες απαντήσεις ο pod2g μας ενημερώνει ότι δοκιμάζει όλες τις συσκευές για το νέο jailbreak και ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι αν δεν βεβαιωθεί ότι θα παίζει σωστά σε όλες τις συσκευές.

Source:http://greekiphone.gr/20120514/pod2g-answers-some-faq-about-untethered-jailbreak-for-ios-51x/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...