Ads 468x60px

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Η Rovio ετοιμάζεται να λανσάρει μια καινούργια σειρά κοσμημάτων.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Rovio έχει επεκτείνει το εμπόριο των Angry Birds και από μια απλή εφαρμογή, κατέληξε να φτιάχνει επιτραπέζια παιχνίδια, μπλουζάκια, παιχνίδια, ακόμη και παιδικές χαρές. Πριν λίγες ημέρες, έφτασε η είδηση ότι η Rovio ετοιμάζει να προωθήσει στην αγορά την δική της σειρά κοσμημάτων. 
Η Rovio συνεργάστηκε με το γνωστό φινλανδικό κοσμηματοπωλείο Primesmith για να εισάγει στην αγορά μια συλλογή κοσμημάτων, η οποία περιλαμβάνει περιδέραια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, όλα αφιερωμένα στα αγαπημένα πια "Angry Birds". 
Το δαχτυλίδι κοστίζει 290 $ και είναι διαθέσιμα μόνο 1000 κομμάτια. Εάν η τιμή σας φαίνεται υπερβολική (για να πω την αλήθεια και σε εμένα φαίνεται υπερβολική), πριν λίγες εβδομάδες παρουσιάστηκαν και περιδέραια τα οποία απεικονίζουν τα περιβόητα "πουλάκια" και κοστίζουν 50 $, έκαστο. 
Εσείς τι πιστεύετε; Θα αγοράζατε κάποιο από τα κομμάτια της συλλογής; Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν κυριολεκτικά "κολλήσει" με τα Angry Birds, οπότε καθόλου απίθανο ακόμη και να έκαναν πρόταση γάμου με ένα τέτοιο πρωτότυπο δαχτυλίδι. Ίδωμεν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...