Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Sky Gamblers, εξομοιωτής πτήσης που είδαμε στην παρουσίαση του iPad είναι τώρα στο App Store


 

Λίγο μετά την παρουσίαση του νέου iPad αναφέρουμε σε ένα άρθρο τις τρεις εφαρμογές που είδαμε σε αυτή. Μία από αυτές είναι και το Sky Gamblers το οποίο λίγες μέρες μετά την παρουσίαση έκανε την εμφάνιση του στο App Store.

Το Sky Gamblers: Air Supremacy της Namco Bandai είναι ένας αποκλειστικός εξομοιωτής 3D μαχητικών αεροσκαφών για το iOS που χρησιμοποιεί multi-touch και το γυροσκόπιο, δύο από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο στο iPhone και το iPad μαζί με όλες τις δυνατότητες της Retina display και της κάρτας γραφικών του νέου iPad.

Όπως μπορούμε να δούμε και από την περιγραφή του παιχνιδιού:

FORGET EVERYTHING ELSE! THIS IS THE ULTIMATE AIR COMBAT GAME! With an extensive single player campaign and revolutionary multiplayer modes, the non-stop action will keep you at the edge of your seat!

Sky Gamblers: Air Supremacy (AppStore Link) Όνομα: Sky Gamblers: Air Supremacy
Εταιρία: Namco Networks America Inc. Games


3.99 € (iTunes link)



Γραφικά που δεν έχετε ξαναδεί, ειδικά εφέ και απίστευτη ακουστική. Το παιχνίδι είναι πλήρως βελτιωμένο για το iPhone 4S και το iPad 3ης γενιάς με υψηλής ανάλυσης φιγούρες, HDR rendering, radial blur, εφέ της ομίχλης της θερμότητας του κινητήρα πραγματική βροχή και άλλα.
Μετά την εκστρατεία μπορείτε να βελτιώσετε τις δυνατότητες σας με τις αποστολές dogfight, επιβίωσης, free for all, deathmatch, capture the flag, defend the base και πολλές άλλες που θα προστεθούν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Ακόμα μπορείτε να παίξετε online με τους φίλους σας

Το παιχνίδι Air Supremacy είναι σχεδιασμένο για τους παίκτες ανεξάρτητα από τις δυνατότητες που έχουν σε αυτό, κάτι τέτοιο δίνει ακόμα και την δυνατότητα να αφήσετε το αεροσκάφος να πετάει με αυτόματο πιλότο ενώ μάχεστε με τους γύρω αντιπάλους και εκτελείτε εντολές.
Η εφαρμογή είναι Unversal και μπορείτε να την αγοράσετε σε μία συσκευή αλλά να την χρησιμοποιήσετε σε όλες της συμβατές, επίσης το παιχνίδι είναι συμβατό με το AirPlay και το Apple TV.

Source:http://greekiphone.gr/20120517/sky-gamblers-simulator-we-saw-at-ipad-keynote/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...