Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

XrySOS Pharmacies – Hospitals, δωρεάν εφαρμογή έκτακτης ανάγκης


 

Η δωρεάν εφαρμογή XrySOSPharmacies – Hospitals είναι διαθέσιμη στο App Store από την Greek Yellow Pages SA. και προσφέρει τα διαθέσιμα φαρμακεία, νοσοκομεία και τηλέφωνα άμεσης ανάγκης στην Ελλάδα. Εκτός αυτού η εφαρμογή δίνει ακόμα και διάφορες πληροφορίες πρώτων βοηθειών.
Φαρμακεία: Βρείτε ανοιχτά φαρμακεία κοντά σας! Μπορείτε ιδιαίτερα να βρείτε φαρμακεία που βρίσκονται σε υπηρεσία σε περισσότερες από 110 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε αυτά, στην Αττική υποστηρίζονται οι περιοχές: Αθήνα, Πειραιάς, Άγιος Δημήτριος, Αιγάλεω, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Χαλάνδρι κτλ. Εκτός από τις περιοχές της Αττικής οι υπόλοιπες βασικές πόλεις που υποστηρίζονται είναι: Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα κτλ.
Νοσοκομεία: Βρείτε τα νοσοκομεία κατά ειδικότητα που είναι δίπλα σας! Μπορείτε ιδιαίτερα να βρείτε νοσοκομεία σε υπηρεσία σε περισσότερες από 70 πόλεις μέσα στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτές είναι: Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κτλ.
Πρώτων βοηθειών: Μάθετε πως μπορείτε να προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως διλητηρίαση, πνίξιμο, κάψιμο, τσιμπήματα, δαγκώματα κτλ.
Τηλέφωνα SOS: Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε τα πιο χρήσιμα τηλέφωνα για την υγεία που κάποιος μπορεί να χρειάζεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Βρείτε το download link στη συνέχεια.

XrySOS Φαρμακεία - Νοσοκομεία (AppStore Link) Όνομα: XrySOS Φαρμακεία - Νοσοκομεία
Εταιρία: Golden Guide Print & Online Information S.A,


Δωρεάν







Source:http://greekiphone.gr/20120517/xrysos-pharmacies-hospitals-now-in-app-store/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...