Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Subway Surfers για iPhone και iPad


Μια φιλική προειδοποίηση από εμάς εδώ στο i Apps reviews προς όλους εκεί έξω: αν δε θέλετε να κολλήσετε με κάποιο παιχνίδι και να σας τρώει όλη την ώρα σας τότε μην κατεβάσετε το Subway Surfers από την Kiloo Games!!! Διότι εμείς είμαστε παθόντες! Το κατεβάσαμε και από τότε δεν μπορούμε να σηκώσουμε “δάχτυλο” από την οθόνη του iPhone!
Πρόκειται για ένα universal παιχνίδι (ναι, παίζει και σε iPad) της κατηγορίας running games που λέμε εμείς εδώ…Κάτι σαν το Temple Run αν θυμάστε. Εδώ όμως θα τολμήσουμε να πούμε ότι έχουμε ακόμα καλύτερη υλοποίηση!
Αναλαβάνετε τον ρόλο ενός “αλητάκου” που γουστάρει να κάνει graffiti στα βαγόνια του μετρό και τον οποίο κυνηγάει συνεχώς ο σταθμάρχης του μετρό. Έτσι ξεκινάει το παιχνίδι και θα πρέπει να τρέχετε συνεχώς, μαζεύοντας παράλληλα κέρματα και διάφορα άλλα καλούδια ώστε να ολοκληρώνετε στόχους και αποστολές. Όλη η δράση εκτυλίσεται στις γραμμές των τρένων κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα διότι ο δικός μας ήρωας έχει γίνει άπειρες φορές χαλκομανία σε κάποιο παρ-μπριζ τρένου!
Γραφικά που αγγίζουν το άψογο (για το στυλ του παιχνιδιού), ήχος διασκεδαστικός και χειρισμός απλός και ακαριαίος. Ο παίκτης κινείται αριστερά-δεξιά αλλάζωντας “λωρίδα”, πηδάει και σκύβει ώστε να αποφεύγει τα διάφορα εμπόδια. Μόλις ολοκληρώσετε ένα mission τότε αυτόματα έχετε νέους στόχους να ξεπεράσετε οι οποίοι σταδιακά γίνονται όλο και πιο δύσκολοι.
Περιττό να σας πως ότι δε θα γράψω άλλο στο review για να συνεχίσω το Surfing στο μετρό στο κινητό μου! Πόρωση!!! Και αν είστε και γρήγοροι θα το τσιμπήσετε εντελώς δωρεάν μέσω FreeAppADay!
  
Source:http://www.appleworldhellas.com/home/subway-surfers-για-iphone-και-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...