Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

To Αpple TV είναι για την Apple κάτι περισσότερο από ένα απλό χόμπι!




Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο D10 συνέδριο σήμερα, ο Tim Cook κλήθηκε  από  την Kara Swisher να απαντήσει για το πώς η Apple σκοπεύει να αλλάξει την τηλεόραση.

Εκείνος απάντησε επαινώντας το σημερινό Apple TV της Apple που πωλείτε για $100. Το Apple TV έκανε πωλήσεις 2,8 εκατομμύριων μονάδων το περασμένο έτος και 2,7 εκατ. φέτος. "Είναι μια περιοχή με έντονο ενδιαφέρον για μας", δήλωσε ο Cook.


Ο Walt Mossberg, ρώτησε ευθέως αν η Apple θα μπορούσε να κάνει μόνο ένα κουτί και να συνεχίσει να δίνει την κατασκευή των panel σε άλλους. Ο Tim Cook απάντησε, "Μπορούμε να ελέγξουμε το κλειδί της τεχνολογίας; Μπορούμε να κάνουμε μια σημαντική συνεισφορά πολύ πέρα ​​από ό, τι άλλοι έχουν κάνει σε αυτόν τον τομέα; Αυτό είναι το ερώτημα της Apple και η απάντηση που ψάχνουμε να βρούμε"

Η φράση κλειδί εδώ: "Ο έλεγχος της βασικής τεχνολογία" Ο Mossberg βγήκε στην αντεπίθεση και είπε, "Δεν κάνετε ό, τι θα μπορούσατε να κάνετε."

Ο Tim Cook, δήλωσε "συμφωνώ."

Επιπλέον, ο Cook αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Steve Jobs είχε μια επιχείρηση περιεχομένου την Pixar, και ότι η Apple είχε μάθει πολλά από αυτό. Όταν ρωτήθηκε αν η Apple πρόκειται να ξεκινήσει τη δημιουργία περιεχομένου, η απάντηση του Cook ήταν άμεση "νομίζω ότι αυτός είναι ένας τομέας όπου η Apple έχει την σωστή προσέγγιση. Δεν νομίζω ότι η Apple έχει την ανάγκη για να αγορά ενός επιχειρηματικού περιεχομένου. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα στο να περνούμε το περιεχόμενο που θέλαμε. Κοιτάς τα τραγούδια, και έχουμε 30 εκατομμύρια τραγούδια. Έχουμε μια τεράστια βάση με ταινίες και πάνω από 100 χιλιάδες τηλεοπτικά επεισόδια. "

Ο Tim Cook απέφυγε με λίγες γενικότητες τις ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένα προϊόντα - όπως για παράδειγμα εάν θα υπάρξει μια επανάληψη της τρέχουσας σειράς του Apple TV ή το αν θα δούμε σύντομα την φημολογούμενη τηλεόραση της Apple.


Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...