Ads 468x60px

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Amazing Spider-man»: Gameloft και Marvel συνεργάστηκαν για να το δημιουργήσουν.


Η Gameloft είναι μια από τις πιο δραστήριες εταιρείες λογισμικού για παιχνίδια φορητών συσκευών και απ’ ότι φαίνεται ενώθηκε με την Marvel για να δημιουργήσουν το παιχνίδι «Amazing Spider-man».


Στο παρελθόν η Gameloft είχε κυκλοφορήσει μέσω AppStore έναν τίτλο εμπνευσμένο από τον υπερ-ήρωα, τον Άνθρωπο Αράχνη, Spider-Man: Total Mayhem. Γι’ αυτό το λόγο, η Marvel φαίνεται ότι δεν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στον εντοπισμό του ιδανικού υποψήφιου για την δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού, αυτή τη φορά αφιερωμένο στο «Amazing Spider-Man», το οποίο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, θα ξεκινήσει παράλληλα με την ταινία που φτάνει στους κινηματογράφους αρχές Ιουλίου. Η Gameloft συνεργάστηκε με την Marvel και την Sony Pictures,  για να διασφαλίσει ότι το παιχνίδι θα παραμείνει όσο το δυαντόν πιο πιστό στην ιστορία της ταινίας.

Η εταιρεία λογισμικού έχει δημοσιεύσει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το παιχνίδι:

·         Έναν κόσμο που θα παραμείνει αρκετά πιστό στην ταινία.
·         3D δράση.
·         Γνωστοί χαρακτήρες και σενάρια.
·         Αποστολές και συστήματα μάχης.
·    Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη, να προστατέψουν τους          πολίτες και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους για να ανακαλύψουν νέες συναρπαστικές δυνάμεις.

Εκτός από τα λίγα που σας αναφέραμε δεν έχουν δημοσιευτεί άλλες πληροφορίες, αλλά το «Amazing Spider-Man» θα είναι διαθέσιμο στο iPhone, το iPad και σε συσκευές Android την 3 Ιουλίου, ημερομηνία που θα παιχτεί η ταινία για πρώτη φορά στους κινηματογράφους σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανόμενων και των Η.Π.Α. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε νέα πληροφορία προκύψει, ιδίως με screenshots και gameplay videos. Βέβαια, εάν αναλογιστούμε την δεδομένη εμπειρία της Gameloft σε παιχνίδια υψηλής ποιότητας, τότε μάλλον δεν θα πρέπει να έχουμε αμφιβολίες για αυτό που τελικά θα δούμε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...