Ads 468x60px

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Δικαστική διαδικασία μεταξύ της Apple και της Google Motorola: λεγόμενα του Jobs εναντίον του Android χρησιμοποιούνται ως αποδείξεις.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής Richard Posner αποφάνθηκε ότι κάποια από τα λόγια του Steve Jobs εναντίον του Android, τα οποία βρίσκονται και στην βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκονται οι δυο μεγάλες εταιρείες. 
Οι δικηγόροι της Apple προσπάθησαν να κρατήσουν έξω από την δικαστική διαμάχη τα περίφημα και καθόλου κολακευτικά λόγια του Steve Jobs για το Android, το γνωστό λειτουργικό σύστημα κινητών τηλεφώνων. 
Διάσημα έχουν γίνει τα λόγια του και μέσω της βιογραφίας του: 

"Θα ξοδέψω μέχρι και το τελευταίο εκατοστό των δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει η Apple στην τράπεζα για να καταστρέψω το Android." ή 

"Θα μπορούσα να ξεκινήσω θερμοπυρηνικό πόλεμο για να καταστρέψω το Android, πρόκειται για ένα προϊόν κλεμμένο και θα κάνω τα πάντα για να το συντρίψω". 

Η υπερασπιστική γραμμή της Apple πάντα προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτές τις φράσεις, λέγοντας ότι ο Steve Jobs ήταν έντονα θυμωμένος από την συμπεριφορά της Google και γι' αυτό το λόγο τις είπε στο παρελθόν. 
Τώρα όμως η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα δεδομένα και τελικά οι περίφημες κουβέντες του Jobs θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία στην δικαστική διαμάχη που λαμβάνει χώρα μεταξύ της Apple και της Google Motorola. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...