Ads 468x60px

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σας παρουσιάζουμε τους συνεργάτες μας!

Η οικογένεια του Apple News μέρα με την μέρα μεγαλώνει. Έχουμε καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε το ένα από τα ποιο δημοφιλή site για την ενημέρωση, σε θέματα που αφορούν την Apple στην Ελλάδα!

Κάποια από τα θέματα μας πλέον φιλοξενούνται σε μερικά από τα ποιο δημοφιλή τεχνολογικά site και φόρουμ της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που το pathfinder μας επέλεξε ως συνεργάτη τους για την ενημέρωση του κοινού τους για τα θέματα της Apple!

Με αφορμή τις 2 νέες μας συνεργασίες θα ήθελα να σας παρουσιάσω τους συνεργάτες του Apple News έως τώρα και να πούμε λίγα λόγια για αυτούς!





macnotes 

Μια από τις καλύτερες ελληνικές προσπάθειες, μιας και στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε πολύτιμους οδηγούς για τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν με το Mac σας! Ο φίλος και συνεργάτης μας Γιώργος κάνει φανταστική δουλειά και με μεγάλη λεπτομέρεια! Εδώ και μερικούς μήνες, οδηγοί του macnotes φιλοξενούνται και στις σελίδες μας, μιας και ο Γιώργος είναι και μέλος της συγγραφικής ομάδας του Apple News.




Για εμάς το AppleWorldHellas είναι περισσότερο το παρεάκι μας και λιγότερο ένα ακόμη φόρουμ με θέματα της Apple. Η δουλειά του Μανώλη, του Κωσταντίνου, του Λουκά αλλά και των υπόλοιπων παιδιών της ομάδας είναι φανταστική! Το περιβάλλον του φόρουμ ελεύθερο και ζεστό και θα μας βρείτε σίγουρα εκεί να μιλάμε με όλους εσάς! Από τον Μάρτιο ανήκουμε στην συντονιστική ομάδα του AppleWorldHellas και πιο συγκεκριμένα καταπιανόμαστε με θέματα ενημέρωσης! Γίνεται μέλη σήμερα και ελάτε να μας πείτε ένα γεια εκεί όπως και να αναφέρετε προβλήματα και απορίες που έχετε με την i συσκευή σας! 


Μια από τις νέες μας συνεργασίες! Το iGuru είναι ένα πολλά υποσχόμενο tech site από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν! Στις σελίδες του μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα τεχνολογικά από ένα ευρύ φάσμα. Apple, Windows, Linux κ.α με τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο! Θέματα μας από σήμερα θα φιλοξενούνται στις σελίδες του στην κατηγορία των νέων για την Apple!

Μια ακόμη νέα μας συνεργασία με ένα από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά ενημερωτικά site της Ελλάδας! Η ομάδα του Pathfinder επέστρεψε ανανεωμένη και είναι πιο δυναμικοί και πιο περιεκτικοί από ποτέ. Το Pathfinder είναι ένα πολυεργαλείο ενημέρωσης αφού συγκεντρώνει νέα για όλα τα θέματα από τις πιο αξιόπιστες πηγές! Στο τεχνολογικό κομμάτι και ειδικά για τα θέματα της Αpple επέλεξαν το Apple News ως συνεργάτη τους!!



To onPlay είναι ένα τεχνολογικό site με νέα από τον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη. Προσεγμένη και πολύ όμορφη δουλειά μιας και από πίσω βρίσκεται ο Κωνσταντίνος του ΑppleWorldHellas. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η εντυπωσιακή δουλειά του Κωνσταντίνου με τα video tutorial που έχει δημιουργήσει για τους χρήστες του iOS και που θα τα βρείτε στις κατηγορίες του site!

Και για το τέλος ας δούμε και τρεις ακόμη συνεργάτες μας που δεν ανήκουν στην κατηγορία της ενημέρωσης αλλά παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα 

iStore


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του φίλου μας του Βασίλη μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα αξεσουάρ για την i συσκευή σας στις καλύτερες τιμές!!! Ένας νέος επιχειρηματίας, φιλικός εξυπηρετικός και πάνω από όλα αξιόπιστος!!! Περιηγηθείτε στις σελίδες του μαγαζιού και πιστέψτε με δεν θα χάσετε!



To μαγαζί από την Κύπρο που μας κέρδισε τόσο με τις απίστευτες τιμές του για όλες τις i συσκευές όσο και με την άριστη εξυπηρέτηση και φιλικότητα του προσωπικού του! Πριν αγοράσετε την επόμενη σας συσκευή το emac θα πρέπει να είναι ο πρώτος σας σταθμός αναζήτησης! Απλά τα παιδιά εκεί δεν παίζονται και το συστήνουμε ανεπιφύλαχτα!!! 



Τα παιδιά του ihomeservice είναι μια ομάδα έμπειρων τεχνικών που αναλαμβάνουν να διορθώσουν το χαλασμένο iPhone η iPad σας στον δικό σας χώρο σε ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη τεχνική υποστήριξη! 


Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω σε 2 άλλους συνεργάτες και φίλους μας από την τοπική κοινωνία του Βόλου!


O βασικός μας sponsor και πάνω από όλα φίλος! Η καφετέρια/bar του είναι μια από τις πιο φιλικές, όμορφες και ήρεμες γωνίες του Βόλου και φυσικά καθημερινό μας στέκι! 


Η συνεργασία μας με τα παιδιά του MyCityNet μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια web tv εκπομπή με θέματα αποκλειστικά για την Apple!!  Και μόνο αυτό τα λέει όλα!!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συνεργασίες και εκπλήξεις! Μέσα στον Ιούνιο το Apple News θα αλλάξει και εμφάνιση!!! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...