Ads 468x60px

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η Apple θα αναβαθμίσει σχεδόν ολόκληρη τη σειρά Mac


mac line
Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac η Apple πρόκειται να αναβαθμίσει σχεδόν ολόκληρη τη σειρά Mac υπολογιστών στο επερχόμενο συνέδριο WWDC της 11ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τουλάχιστον τέσσερα από τα πέντε μοντέλα Mac θα λάβουν αναβαθμίσεις.
Αρχικά, το MacBook Pro σύμφωνα με όλες τις τελευταίες φήμες θα είναι αυτό με τη μεγαλύτερη αναβάθμιση υιοθετώντας ένα λεπτότερο προφίλ και περιλαμβάνοντας τους επεξεργαστές Ivy Bridge. Επίσης, θα αναβαθμιστεί και η σειρά MacBook Air με νέες υψηλής ανάλυσης οθόνες Retina (όπως και το MacBook Pro) χωρίς, όμως, να επιβεβαιώνεται το χαρακτηριστικό αυτό και για τη σειρά iMac.
H τελευταία αναβάθμιση θα αφορά είτε το Mac mini είτε το Mac Pro, το οποίο έχει να αναβαθμιστεί αρκετούς μήνες τώρα. Η πιο λογική, βέβαια, επιλογή αφορά το Mac mini που και αυτό θα μπορούσε να λάβει υποστήριξη για τους νέους Ivy Bridge επεξεργαστές.
Εάν, όντως, επαληθευτεί το δημοσίευμα και η Apple αναβαθμίσει ολόκληρη ουσιαστικά τη σειρά Mac θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα μόνο event. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ενδέχεται να παρουσιαστούν και πολλά νέα αξεσουάρ (καλώδια, ποντίκι, κτλπ) αν και το δημοσίευμα δεν προσφέρει περισσότερες πληροφορίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...