Ads 468x60px

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των νέων MacBook Pro; Eίναι το λιγότερο απογοητευτικά!

Δημοσιευμένη Εικόνα
Είναι πραγματικά δύσκολο να εξακριβωθεί το παραπάνω, και έρχεται σε αντίθεση με όλες τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με την τελευταία γραμμή των MacBook Pro, αλλά μια νέα φωτογραφία από ό, τι ισχυρίζεται δείχνει τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές για το νέο 13-ιντσών MacBook Pro, και είναι απογοητευτικά το λιγότερο.

Σύμφωνα με την φωτό που διέρρευσε υπάρχει ένα τσιπ 2.5GHz Ivy Bridge, και υπάρχει μια USB θύρα 3,0, αλλά σε όλους τους τομείς, λίγος πολύ όλα τα άλλα παραμένουν ίδια: Δεν υπάρχει Retina, ίδιο πάχος όπως και πριν, η μονάδα οπτικού δίσκου είναι ακόμα εκεί, η ίδια RAM, σκληρό δίσκο και SuperDrive.

Εν ολίγοις δεν είναι μεγάλη επανάσταση που όλοι περιμένουν. Είναι δυνατόν αυτό είναι το βασικό μοντέλο που η Apple θα παρουσιάσει για να κρατήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται ακόμα μια μονάδα οπτικού δίσκου ευτυχής, ή για ακόμη μια φορά τις προηγούμενες εβδομάδες βιαστήκαμε να μιλήσουμε και μας έπιασε ο ευγενής πόθος για κάτι επαναστατικό το οποίο η Apple δεν θα φέρει ακόμη στην αγορά;

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...