Ads 468x60px

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η Apple εργάζεται πάνω σε μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή


Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο Οδηγός New iPad Buyers’ Guide που δημοσίευσε η iLounge αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει ένα προϊόν που σκέφτηκαν και πιστεύουν ότι η Apple θα μπορούσε να εργάζεται. Με άλλα λόγια μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή, iSight.

To iLounge αν και επισημαίνει πως είναι φήμη έσπευσε να τοποθετηθεί και να ενημερώσει πως έχει κάποιες πληροφορίες που δηλώνουν πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα τέτοιο Project!!

H πηγή φαίνεται να μην είναι τόσο δυνατή, αλλά ο Jeremy Horwitz του iLounge έστειλε σήμερα ένα tweet σημειώνοντας για άλλη μια φορά ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή! Και συνήθως ο Horwitz δεν στηρίζει τις ανακοινώσεις του σε απλές φήμες!

Ήταν πρόθεσή του Steve Jobs να δώσει νέα πνοή στη φωτογραφική μηχανή /φωτογραφία και αυτό εμφανίζεται τοσο σε επιχειρηματικές εκθέσεις αλλά έχει δηλωθεί και από τον επίσημο βιογράφο του τον Walter Isaacson. Σε μια συνέντευξη, του δήλωσε ότι τον Steve Jobs τον απασχολούσαν τρία πράγματα "τρία πράγματα που ήθελε να ανακαλύψουμε εκ νέου ήταν η τηλεόραση, τα βιβλία και οι φωτογραφίες" Τον Ιανουάριο, ο Steve Jobs συναντήθηκε μάλιστα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της φωτογραφικής εταιρείας Lytro για να συζητήσουν τις δραστηριότητες τους τους τελευταίους μήνες. 

Σύμφωνα με τον Αdam Lashinsky του Inside Apple:
Παράθεση
The company’s CEO, Ren Ng, a brilliant computer scientist with a PhD from Stanford, immediately called Jobs, who picked up the phone and quickly said, “if you’re free this afternoon maybe we would could get together.” Ng, who is thirty-two, hurried to Palo Alto, showed Jobs a demo of Lytro’s technology, discussed cameras and product design with him, and, at Jobs’s request, agreed to send him an email outlining three things he’d like Lytro to do with Apple.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...