Ads 468x60px

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Beta έκδοση του iOS 6 αποκαλύπτει το Ηardware που θα έχει το καινούργιο iPhone (;)

Μια beta έκδοση του iOS 6 που διέρρευσε ίσως να αποκαλύπτει το Hardware που θα έχει το καινούργιο iPhone, συμφωνά με το 9to5Mac.

Ποιο συγκεκριμένα, βρήκαν μέσα στο Kernel του iOS 6 κωδική ονομασία επεξεργαστή που υποδηλώνει ότι το καινούργιο iPhone θα έχει επεξεργαστή ανώτερο από το iPhone 4S και ίσως ακόμα και από το iPad 3. Ο επεξεργαστής έχει το όνομα "A5-***", χρησιμοποίησαν αστερίσκους στο τέλος του ονόματος του για να μην μπορέσει κάποιος να καταλάβει για ποιον επεξεργαστή μιλάνε. Το όνομα επίσης του επεξεργαστή μπορεί αυτή την στιγμή να δείχνει "Α5" αλλά δεν είναι το τελικό όνομα και ίσως πάρει το "Α6" που αρκετές φήμες υποστηρίζουν.

Συμφωνά με πληροφορίες το επόμενο iPhone θα έχει μια νέα GPU που ονομάζεται "SGX543RC*" (ο αστερίσκος είναι ένας άλλος ευαίσθητος αριθμός που θα μπορούσαν να εντοπιστούν τα άτομα που εργάζονται για τη συσκευή και να καταλάβουν περισσότερα) και θα έχει 1GB Ram.

Επίσης η συσκευή που χρησιμοποιούν για τις δοκιμές έχει την ίδια baseband με του iPad 3 4G, αλλά αυτό προφανώς θα αλλάξει μέχρι την τελική της εκδοσή. 

Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνουν καινούργιες φήμες για το επόμενο iPhone, ποιες όμως θα ισχύουν μέχρι τότε και ποιες όχι είναι άλλο θέμα, ακόμα αργούμε αρκετά για την κυκλοφορία του.



[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...