Ads 468x60px

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η Google απαντάει στην Αpple για την τεχνολογία χαρτογράφησης με δικό της event!


Δημοσιευμένη Εικόνα

H Google έστειλε προσκλήσεις σήμερα το πρωί για ένα μυστηριώδες event για χάρτες, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου. Η πρόσκληση καλεί τους ενδιαφερόμενους να έρθουν και να δουν την «επόμενη διάσταση του Google Maps," η εταιρεία σχεδιάζει να δώσει στην δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα της νέας τεχνολογία χαρτογράφησης του Google Maps.
Παράθεση
At this invitation-only press gathering, Brian McClendon, VP of Google Maps and Google Earth, will give you a behind-the-scenes look at Google Maps and share our vision. We’ll also demo some of the newest technology and provide a sneak peek at upcoming features that will help people get where they want to go – both physically and virtually. We hope to see you there.

Σίγουρα, η περίπτωση ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, ειδικά μιας και 5 ημέρες αργότερα έχουμε το WWDC. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Google έχει ξαφνικά προγραμματιστεί μια εκδήλωση για την νέα τεχνολογία χαρτογράφησης της λιγότερο από μία εβδομάδα πριν η Apple κάνει και επίσημο το διαζύγιο από το ίδιο το Google Maps στο iOS 6.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Apple θα κάνει το ντεμπούτο της δικής της εφαρμογής Χάρτες για το iOS στο WWDC. Η μαγεία στην χαρτογράφηση που αναμένεται να δούμε θα γίνει με τη βοήθεια των τριών εταιρειών χαρτογράφησης που η Apple έχει αγοράσει τα τελευταία χρόνια: PlaceBase, Poly 9, και C3. Πιο συγκεκριμένα, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μια επαναστατική τεχνολογία 3D χαρτογράφησης, για παράδειγμα αντί να κοιτάμε την οροφή ενός κτιρίου, θα είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε γύρω του σε 3D χώρο. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην μας κάνει και πολύ εντύπωση αρχικά αλλά ειλικρινά τόσο η Apple όσο και η Google αλλά και μια σειρά άλλων εταιρειών πιστεύουν πως είναι το μέλλον με εφαρμογές της τεχνολογίας αυτής σε εκφάνσεις της ζωής μας που δεν έχουμε φανταστεί καν!

Η Google λοιπόν θα μας δώσει μια πρώτη γεύση της νέας 3D τεχνολογίας χαρτογράφησης αλλά η διαφορά είναι ότι η Apple 5 μέρες μετά θα ανακοινώσει την δική της εφαρμογή ως τελικό προϊόν που οι χρηστες/προγραμματιστες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του και να το χρησιμοποιήσουν άμεσα!!

Μια νέα ανταγωνιστική κατάσταση μεταξύ Google και Apple ξεκινάει τον Ιούνιο λοιπόν για την κυριαρχία του καλύτερου συστήματος χαρτογράφησης!

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...