Ads 468x60px

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Twig: τρία σε ένα - φορτιστής, τρίποδο και cable dock για το iPhone.

Εάν είστε κάτοχος ενός iPhone τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι το καλώδιο του iPhone είναι λίγο μακρύ και κάποιες φορές αυτό γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό, ειδικότερα όταν θέλετε να το τοποθετήσετε σε τσάντα χειρός και αυτό μπερδεύεται με άλλα καλώδια ή άλλα αντικείμενα. Μήπως λοιπόν ένα μικρότερο καλώδιο iPhone θα ήταν κατάλληλο και για εσάς;  

Εάν η απάντησή σας σε αυτό το ερώτημα είναι ναι, τότε μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον το Twig, το οποίο είναι ένα ένα υπερ- φορητό καλώδιο περίπου 4 ίντσες μακρύ, ιδανικό για on the go χρήση. 


To Twig όμως δεν είναι απλά ένα κοντό καλώδιο, καθότι η συσκευή έχει σχεδιαστεί με ένα εύκαμπτο συρμάτινο σκελετό και τρία πόδια, ώστε η συσκευή να στέκεται σαν σε τρίποδο και όταν λυγίζεις τα πόδια, αυτά παραμένουν λυγισμένα και μπορείς να το τοποθετήσεις σε ένα AC adapter για να το φορτίσεις. 
Με το Twig μπορείς να φορτίζεις και να συγχρονίζεις ταυτόχρονα ενώ είσαι σε κίνηση, να φορτίζεις το iPhone σου, να το χρησιμοποιείς ως τρίποδο για να τραβάς καλύτερες φωτογραφίες κ.λ.π.


Αυτό το project της Kickstarter έχει ως στόχο χρηματοδότησης το ποσό των 50,000 $ και μέχρι τώρα έχει λάβει υποσχέσεις για το ποσό των 23,027 $, με άλλες 55 μέρες να παραμένουν. Έτσι, αν θέλετε κι εσείς να δείτε το Twig να γίνεται πραγματικότητα, μπορείτε να κάνετε pledge εδώ.

Και για να δείτε τι ακριβώς μπορεί να κάνει το Twig ένα σύντομο demo video. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...