Ads 468x60px

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μερικές έξυπνες λύσεις για να κάνετε διακοπές άνετα με το iPhone σας

Το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός και για κάποιους από εμάς σημαίνει περίοδο διακοπών έστω και για λίγο είτε στο εσωτερικό ή ακόμη και στο εξωτερικό! Ένας από τους πιστούς μας συντρόφους σε μια τέτοια εξόρμηση δεν μπορεί να είναι άλλος από το iPhone μας.

Υπάρχουν πολλές οδηγίες από το πως να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα και τις κλήσεις σας σωστά στο εξωτερικό μέχρι και τι iPhone αξεσουάρ θα χρειαστείτε για την εξόρμηση σας αυτή.

Εμείς παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια από τα ποιο σημαντικά και σας τα παρουσιάζουμε!

Αποφύγετε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο κινητό σας αν πάτε εξωτερικό

Φέρνοντας το iPhone μαζί σας και ειδικά σε μια πολλή του εξωτερικού θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, να ελέγξετε τα email, να καλέστε τους φίλους σας, να καυχηθείτε για τον ωραίο καιρό, και να παίξετε μερικές πίστες Angry Birds στο αεροδρόμιο. Δυστυχώς, όταν τα κάνετε όλα αυτά απρόσεχτα γυρνάτε πίσω στο σπίτι σας μετά και σας περιμένει ένα λογαριασμός ικανός να διαγράψει κάθε χαρούμενη ανάμνηση των διακοπών σας!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Roaming είναι αυτό που μπορεί να σας φουσκώσει τον λογαριασμό σαν κέικ!! Τι κάνουμε λοιπόν?
Πάμε και ανοίγουμε την εφαρμογή Settings του iPhone μας μετά πατήστε Γενικά, και στη συνέχεια Δίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα ΄έχουν ρυθμιστεί στο OFF. Μια καλή ρύθμιση επίσης είναι η απενεργοποίηση του push email! Πάμε Ρυθμίσεις, πατήστε στο Mail Επαφές, και Ημερολόγια. Πατήστε Λήψη νέων δεδομένων, και στο Push στο OFF. Τώρα το iPhone σας δεν θα έχει πρόσβαση συνεχώς στο δίκτυο για να σας στέλνει όλα τα μηνύματα spam που παίρνετε.

Χρησιμοποιήστε το Packing Pro η κάποια παρόμοια εφαρμογή για να μην ξεχάσετε κάτι πίσω σας 

Δημοσιευμένη Εικόνα


Το να φταίξουμε τις βαλίτσες μας για τις επερχόμενες διακοπές μπορεί να είναι μια ενέργεια της τελευταίας στιγμής κατά την οποία μπορεί πολύ εύκολα να αφήσουμε κάτι πίσω στο σπίτι. Με τα πολυάσχολα προγράμματά μας, είναι σπάνιο να έχουμε χρόνο να σκεφτούμε για όλα τα πράγματα που θα χρειαστούμε για τις διακοπές μας πόσο μάλλον να καθίσουμε και να τα γράψουμε σε ένα χαρτί για να μην τα ξεχάσουμε!.

Χρησιμοποιώντας μια λίστα για να βεβαιωθούμε ότι όλοι θυμόμαστε ότι χρειαζόμαστε είναι μια έξυπνη ιδέα, χρησιμοποιώντας μια iPhone εφαρμογή είναι κάτι ποιο εύκολο ακόμη, και μας βοηθά πραγματικά στο να παραμείνουμε οργανωμένοι.

Με μια εφαρμογή όπως το Packing Pro θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρόνο και να παραμείνετε οργανωμένοι. H εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λίστες με όλα τα πράγματα που πρέπει να συσκευάσετε και να βάλετε στις βαλίτσες σας, παραθέτει δικά της δείγματα για να βοηθήσουν να ξυπνήσει η μνήμη σας για πράγματα που μπορεί να έχετε ξεχάσει να συμπεριλάβει στη λίστα σας, και πολλά ακόμη! Δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε κάτι από το μηδέν, η συγκεκριμένη εφαρμογή σας βοηθάει κατά την δημιουργία μιας λίστας έχοντας ακόμη και έτοιμα πρωτότυπα για εσάς.

Χρησιμοποιήστε το TripIt και οργανώστε τον χρόνο σας αλλά βρείτε παράλληλα και τις καλύτερες προσφορες! 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μπορεί να μην σας πειράζει η αναμονή στο αεροδρόμιο μπορεί να είστε αρκετά οργανωτικός και να τα έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας μπαίνοντας στο αεροπλάνο αλλά για ένα πράγμα που θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι είναι πως είναι η αναζήτηση της καλύτερης συμφωνίας για έναν αριθμό υπηρεσιών μπορεί να γίνει εφιάλτης. Θέλουμε το καλύτερο ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή, να νοικιάσουμε αυτοκίνητο, να βρούμε πρόσφορες αεροπορικών εισιτηρίων και όλα αυτά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα!

Απλά θα θέλαμε κάποιος να τα παραδώσει όλα σε έναν βοηθό και να τελειώνουμε με αυτό.

Η λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα TripIt

Όταν παίρνετε μια βεβαίωση από την αεροπορική εταιρεία, το ξενοδοχείο σας, ή ακόμα και μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα όπως το Expedia προωθήστε τα με ένα email στο plans@tripit.com. Η υπηρεσία θα καταλάβει τα κυριότερα στοιχεία του ταξιδιού σας και θα τα αποθηκεύσει σε ένα μέρος, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογή της ίδια. Μπορεί να συγχρονίσετε, στη συνέχεια, τα στοιχεία σας με το iPhone, το iPad σας, η το Mac σε απευθείας σύνδεση. TripIt λέει μπορεί να αναγνωρίσει κρατήσεις από πάνω από 3.000 διαφορετικές τοποθεσίες. Επίσης με το TripIt Pro μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω, αλλά μπορεί να παρακολουθεί τις πτήσεις σας για την εξοικονόμηση χρημάτων στα αεροπορικά σας εισιτήρια, και να σας στέλνει ειδοποιήσεις για την κατάσταση της πτήσης σας!

Κρατήστε το iPhone/iPad σας φορτισμένο 

Δημοσιευμένη Εικόνα


Το iPhone και το iPad σας έχει αρκετά καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για να το κρατήσετε φορτισμένο και έτοιμο για περισσότερο από μια ημέρα, ή κάτω από τη βαριά χρήση, ίσως να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο ενός εξωτερικού φορτιστή, ή μιας άλλης εναλλακτικής λύσης για αυτό. Δύο πολύ καλές επιλογές είναι τα Mophie Juice Pack και το Scoche goBAT II.

To Mophie Juice Pack Plus είναι μια στέρεα προστατευτική θήκη που επιτρέπει στο iPhone 4 ή 4S να διολισθήσει σε αυτό, και συνδέεται με μια υποδοχή 30 ακίδων στο κάτω μέρος. Ενώ είστε συνδεδεμένοι και μετά, το Juice Pack θα προσφέρει μια σταθερή ροή στην ενέργεια του iPhone σας, πολύ περισσότερο από ό, τι η τυπική μπαταρία iPhone κάνει. Όταν το χρησιμοποιείτε, παρέχει γενικά μια καλή σχεδόν διπλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

To Scoche goBAT II είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος μικρού μεγέθους που παρέχει δύο ή τρεις φορτίσεις για το iPhone και μια ή δύο για iPad. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι δύο συσκευές στο goBAT ΙΙ.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...