Ads 468x60px

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η πρώτη εικόνα του iPod Touch 5G: θα είναι αυτό το design του νέου iPod? Αλήθεια ή ψέμματα?

Η νέα γενιά των multimedia αναγνωστών της Apple είναι ήδη προς πώληση στο Store Grosbill.com: αλήθεια ή ψέμματα; 
Το WWDC είναι προ των πυλών και όλοι περιμένουν μεγάλα νέα από την Apple. Ωστόσο, κανένας μέχρι στιγμής δεν είχε υποθέσει την άφιξη ενός νέου iPod Touch πέμπτης γενιάς. Το επόμενο μοντέλο πωλείται ήδη στα 64 GB, στο store Grosbill.com, στην τιμή των 359 €; 

Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι η μοναδική διαθέσιμη μέχρι στιγμής εικόνα, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλο αυτό δεν είναι αλήθεια, παρά μόνο καθαρά ένα διαφημιστικό κόλπο. Εάν τώρα αποκαλυφθεί ότι είναι αληθινό, τότε μπορούμε να βρούμε σημαντικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του: νέα διάσταση οθόνης, με μικρότερη την κορνίζα συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα και ακόμη ένα σημαντικό είναι ότι μάλλον θα δούμε την εισαγωγή ενός soft touch πλήκτρου αντί του πλήκτρου Home.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η συσκευή αποτελεί πραγματικά το καινούργιο iPod. Πραγματικά, εάν περιηγηθείτε στην σελίδα του αντικειμένου κάνοντας κλικ εδώ, θα παρατηρήσετε κι εσείς ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές του είναι ίδια με του iPod touch τέταρτης γενιάς. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...