Ads 468x60px

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

To iOS 6 δεν θα είναι εντυπωσιακό αλλά ποιοτικό!


Δημοσιευμένη Εικόνα

Μια σημαντική ενημέρωση στους χάρτες και αρκετά εντυπωσιακή μάλιστα είναι το αναμενόμενο που θα δούμε σε λίγες μέρες στο καινούργιο iOS 6, αλλά τι άλλο θα είναι νέο στο "Sundance";

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το iOS 6 που θα δούμε δεν διαφέρει και πολύ από το iOS 5 ... μέχρι κάποιος ανοίξει τις βασικές εφαρμογές, τα οποία θα μας δείξουν ότι όλα έχουν όλα ανοικοδομηθεί από το μηδέν. Μια "αξιόπιστη πηγή" μιλώντας στο iDownloadBlog λέει ότι ενώ θα υπάρξει "μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές οπτικά οι περισσότερες έχουν γίνει στον πυρήνα"

Τι σημαίνει αυτό; Ξεχάστε widgets, ξεχνάμε σημαντικές αλλαγές στην αρχική οθόνη, ξεχνάμε ένα ριζικό νέο σχεδιασμό του iOS. Τι έχει κάνει η Apple όμως?

Αυτό που έχει κάνει είναι η εκ νέου δημιουργία των ios εφαρμογών της από το μηδέν. Κοινώς η Apple εστίαση λιγότερο στον εντυπωσιασμό και περισσότερο στην ποιότητα!

Η δημιουργία εφαρμογών από το μηδέν μπορεί να έχει λιγότερο να κάνει με μια νέα εμπειρία και να έχει να κάνει περισσότερο με την υποστήριξη για τη νέα ανάλυση οθόνης.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...