Ads 468x60px

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Eric Schmidt: o Steve Jobs είναι ο καλύτερος CEO των τελευταίων πενήντα χρόνων

Ο Eric Schmidt μίλησε πρόσφατα στο συνέδριο Dreamforce 2011 της Salesforce σχολιάζοντας την πρόσφατη παραίτηση του Steve Jobs.



O Eric Schmidt, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple και πρώην CEO της Google, δήλωσε για τον Steve Jobs ότι είναι ο καλύτερος CEO σε απόδοση τα τελευταία πενήντα με εκατό χρόνια.
What Steve has done at Apple is certainly the best performance of a CEO for over fifty years, maybe a hundred years. But not only did he do it once, he did it twice. We’ve all benefited from the tremendous innovation at Apple. And I say this as a very proud former board member at Apple.
Σχετικά με την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο δήλωσε ότι έμεινε ως μέλος μέχρι ένα σημείο που δεν άντεχε το συμβούλιο πλέον:
I was on the board until I couldn’t stay on the board anymore
Δεν είπε, προφανώς, κάτι παραπάνω, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συνέβη στο παρασκήνιο. Επισήμως, ο Eric Schmidt αναγκάστηκε σε παραίτηση εξαιτίας της ολοένα και περισσότερο ανάμειξης της Google στον τομέα της Apple, ειδικότερα με το Android και το Chrome OS.

O Jobs, μάλιστα, είχε δηλώσει στο συνέδριο D8 και το περίφημο “η Google επέλεξε να μας ανταγωνιστεί με το να μπει στην αγορά των τηλεφώνων. Εμείς δεν μπήκαμε στην αγορά της αναζήτησης”.

[via 9to5Mac]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...