Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η Apple αποσύρει το iTether από το iPhone App Store

 Bessy Theodoropoulou


Μία νέα iOS εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το Mac ή το PC τους με ένα iPhone 3G, δίχως να πληρώνουν το φορέα γι αυτό, αποσύρθηκε σήμερα από το iPhone App Store.




Σήμερα το πρωί, το iTether ήταν διαθέσιμο στο App Store για $14.99. Αργότερα σήμερα η εφαρμογή αποσύρθηκε και δεν είναι πλέον διαθέσιμη για downloading. Η διαδικασία αυτή αντιπροσώπευε μία απευθείας χρέωση κάτι το οποίο δε χαροποιούσε ιδιαίτερα την ΑΤ&Τ καθώς χρέωνε $20 για κάθε σύνδεση που πραγματοποιούσε ένα χρήστης iPhone.

H AT&T είχε προηγουμένως πατάξει μία μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση η οποία έγινε από χρήστες iPhone, γεγονός το οποίο μπορεί να γίνει κάνοντας  "jailbreaking" το ακουστικό για να τρέξει μη εξουσιοδοτημένο κώδικα. Οι χρήστες αυτοί έλαβαν σχετική προειδοποίηση από το φορέα τους ότι θα χρεωθούν αυτόματα μία σύνδεση λόγω της χρήσης μεγάλου όγκου δεδομένων.

Ωστόσο αντίθετα από προηγούμενες jailbreak λύσεις, το iTether ήταν εγκεκριμένο από την Apple για πώληση μέσα από το ελεγχόμενο περιβάλλον του App Store, ενώ η απόσυρσή του θεωρείται πως είναι μεγάλο λάθος.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/29/apple_approved_itether_iphone_app_bypasses_carrier_tethering_plans.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...