Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

“Εξάρτημα – κλειδί” εμποδίζει τις προμήθειες του iPhone 4S

 Bessy Theodoropoulou

Οι περιορισμοί των προμηθειών είναι το μόνο πρόβλημα της Apple, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για το iPhone 4S, ενώ μία νέα αναφορά ισχυρίζεται πως οι περιορισμοί αυτοί προκαλούνται λόγου του περιορισμένου αριθμού ενός βασικού εξαρτήματος.



Ποιο ακριβώς είναι αυτό το εξάρτημα δεν αναφέρεται από τον αναλυτή Ashok Kumar της Rodman & Renshaw. Ωστόσο σε ένα σημείωμά του προς τους επένδυτές σήμερα είπε πως η παραγωγή του iPhone 4S είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί για την περίοδο των διακοπών.

Επίσης, περιμένει πως τα συνολικά φορτία του iPhone στο τρίμηνο του Σεπτεμβρίου ήταν περίπου 30.000.000 κομμάτια τα οποία θεωρεί πως δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες της Wall Street. Τα συνολικά αυτά τεμάχια του iPhone έπρεπε να περιήχαν επιπλέον 4.000.000 iPhone τα οποία θα ήταν μεν κατασκευασμένα αλλά δε θα είχαν τεθεί προς διάθεση κατά τη διάρκεια του τριμήνου του Σεπτεμβρίου.

Μεγάλη αναμονή για το iPhone 4S υπάρχει και από τους συνεργάτες – φορείς της Apple στις ΗΠΑ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Wall Street Journal δημοσίευσε πως οι πελάτες των Verizon Wireless και AT&T περίμεναν περίπου 3 εβδομάδες για να προμηθευτούν το iPhone 4S, ενώ οι πελάτες της Sprint  περίμεναν μόνο δύο εβδομάδες.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/29/key_component_said_to_be_limiting_apples_iphone_4s_supply.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...