Ads 468x60px

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 4S σε Βραζιλία, Ταϊβάν, Ρωσία κλπ

Bessy Theodoropoulou



Την περασμένη Παρασκευή η Apple συνέχισε τις διεθνείς και αρκετά γρήγορες πωλήσεις του  iPhone 4S, κυκλοφορώντας το handset της συσκευής σε περισσότερες από 20 χώρες ανά την υφήλιο.

Στις αρχές αυτού του μήνα το iPhone 4S κυκλοφόρησε σε Βραζιλία, Ρωσία και Ταϊβάν καθώς και σε άλλες χώρες. Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του στη Βραζιλία έγινε λίγες μέρες αφότου η εταιρεία κυκλοφόρησε το iTunes music and movie store στη χώρα, όπως επίσης και σε 16 ακόμα χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ανάμεσα στις νέες χώρες που διαθέτουν πλέον το iPhone 4S προς πώληση είναι οι Μπαχρέιν, Χιλή, Αίγυπτος, Ισραήλ, Ιορδανία, Κουβέιτ, Μαλαισία, Μαρόκο, Περού, Φιλιππίνες, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και Βιετνάμ.

Η μεγαλύτερη χώρα στην οποία το iPhone 4S δεν είναι διαθέσιμο για πώληση είναι η Κίνα στην οποία η κυκλοφορία του handset εγκρίθηκε για πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα.  Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Κίνα μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/16/apple_launches_iphone_4s_in_brazil_taiwan_russia_and_more.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...