Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Open Coffee Volos III


Σας προσκαλούμε στο 3ο Open Coffee στο Βόλο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 18.00 στο Flocafe (Αργοναυτών 63, παραλία Βόλου στον 1ο όροφο).

Το Open Coffee έχοντας φέρει μέχρι τώρα χιλιάδες νέους επιχειρηματίες της τεχνολογίας κοντά μεταξύ τους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Μυτιλήνη), έρχεται και στο Βόλο με σκοπό την γνωριμία και την συζήτηση για το σύγχρονο επιχειρείν, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Είναι η ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και να κάνουν networking σε ένα ανοικτό και ανεπίσημο περιβάλλον.

Θα μιλήσουν οι:

Dr. Σωτήρης Μπαντάς - Τεχνικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Helic Inc.
Ο Σωτήρης Μπαντάς θα μοιραστεί εμπειρίες του από 12 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στο χώρο του EDA και semiconductor design, και θα προκαλέσει συζήτηση με το κοινό γύρω από τις προεκτάσεις αυτών στην αγορά τεχνολογίας του σήμερα. Θα τον απασχολήσουν θέματα όπως επιλογή του κατάλληλου business model, η σημασία της τεχνολογικής πλατφόρμας, η χρηματοδότηση ιδεών και η... κοινωνιολογική ανάλυση του τεχνο-επιχειρηματία.

Σταύρος Μεσσίνης - CoLab Workspace Athens.
Συνιδρυτής του χώρου Συν-εργασίας CoLab Athens, όπου φιλοξενούνται νεοφυείς (start-up) εταιρίες που ασχολούνται με την τεχνολογία. Ο Σταύρος Μεσσήνης θα μιλήσει μεταξύ άλλων για την έννοια του coworking (συνεργασίας) και το πώς βοηθάει στην επιχειρηματικότητα.

Γιώργος Γεροβασίλης - Γενικός Διευθυντής - RSEnergy Hellas Solartechnik.
Ο Γιώργος Γεροβασίλης θα μιλήσει για την εταιρία και το πώς έγινε το brand extension του Ομίλου Γεροβασίλη από μία κατασκευαστική εταιρία σε μία εταιρία Τεχνολογίας της Ενέργειας που στην ουσία είναι τα φωτοβολταϊκά. Θα μιλήσει επίσης για τις προκλήσεις στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να συμμετέχει ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές. Το κατάστημα προσφέρει 50% έκπτωση στους καφέδες και τα ροφήματα.

Το Flocafe διαθέτει Free WiFi Spot και υποδομή για ΑμΕΑ.
Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες κάντε ανάρτηση στον τοίχο του facebook event

Περισσότερες γενικές πληροφορίες για το Open Coffee http://opencoffee.gr/about/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...