Ads 468x60px

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αγορά και streaming τηλεοπτικών σειρών στην Apple TV

Bessy Theodoropoulou



Οι χρήστες της Apple TV σε Αυστραλία, Καναδά και ΗΒ μπορούν πλεόν να αγοράσουν και να στριμάρουν επεισόδια τηλεοπτικών σειρών απευθείας στη συσκευή δίχως να χρειάζονται υπολογιστή.

Η λειτουργικότητα αυτή προστέθηκε χθες αργά το βράδυ στην Apple TV και δε χρειάζεται κάποια ενημέρωση του λογισμικού της. Πριν από αυτό, οι χρήστες δεν μπορούσαν να αγοράσουν το περιεχόμενο απευθείας από την Apple TV και χρειαζόταν να το κατεβάσουν από έναν υπολογιστή και να το τοποθετήσουν στο τοπικό δίκτυο του χρήστη.

Πλέον, η νέα iCloud λειτουργικότητα της Apple η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξανακατεβάσουν και να στριμάρουν επεισόδια, έχει έρθει για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ακόμα περισσότερων χρηστών εκτός από πελάτες που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Το νέο αυτό πλεονέκτημα  δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στην iCloud library of TV shows και του streaming απευθείας στην Apple TV δίχως να απαιτείται η χρήση  Mac ή PC για το κατέβασμα του περιεχομένου.

Για τους χρήστες των ΗΠΑ η λειτουργικότητα αυτή έγινε διαθέσιμη τον περασμένο Αύγουστο μέσω μίας ενημέρωσης λογισμικού. Οι επιλογές της αγορά και του streaming διαδόθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν η Apple επιλέξει να εγκαταλήψει τα σχέδιά της για ενοικιάσεις τηλεοπτικών σειρών κόστους $0.99, γεγονός το οποίο θα δυσαρεστούσε τους πελάτες.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/08/buyingstreaming_tv_shows_comes_to_apple_tv_in_canada_ukaustralia.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...