Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Shazam Player, προσφέρει περισσότερα από το απλό Shazam


Πολλοί γνωρίζουμε το Shazam, την εφαρμογή που αναγνωρίζει την μουσική που ακούμε. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα όμως κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή, το Shazam Player.
Το Shazam Player προσφέρει επιλογές όπως το streaming των στοίχων ενός τραγουδιού, ημερομηνίες tour καλλιτεχνών, video από το YouTube,  βιογραφίες ακόμα και την δυνατότητα να αγοράσουμε καινούρια τραγούδια από το iTunes μέσα από την εφαρμογή.

Εκτός από την δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής το Shazam Player μπορεί επίσης να αναγνωρίσει τραγούδια, κάτι που ήδη κάνει και το Shazam. Για αυτή τη λειτουργία τα πράγματα παραμένουν τα ίδια. Μπορούμε να ακούσουμε το preview του κομματιού, να το αγοράσουμε μέσω iTunes ή να μοιραστούμε τις πληροφορίες του μέσω twitter ή facebook.

Δυστυχώς η εφαρμογή ακόμα δεν είναι διαθέσιμη στο Ελληνικό App Store όπως και πολλές άλλες, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να αποκτήσετε ένα Αμερικάνικο λογαριασμό και να έχετε πρώτοι πρόσβαση σε εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο Ελληνικό App Store.

Source: http://greekiphone.gr/20120116/shazam-player-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...