Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

To IPad Είναι Η Λιγότερη Προβληματική Ταμπλέτα, Σύμφωνα Με Το FixYa


 

Ο ιστότοπος υποστήριξης τεχνικών θεμάτων FixYa έχει δημοσιεύσει τον αριθμό των θεμάτων που έχουν καταχωρηθεί στο site της για δημοφιλείς συσκευές, κατά περίοδο των Χριστουγέννων, αποκαλύπτοντας ότι το iPad είναι το λιγότερο προβληματικό στην κατηγορία των ταμπλετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του FiyYa, στην κορυφή της λίστας επίλυσης θεμάτων, κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών του 2011, το Coby Kyros είχε τα περισσότερα ερωτήματα υποστήριξης, ενώ ακολούθησαν το  Galaxy Tab της Samsung, το Kindle του Amazon και το Touch Edition Reader PRS-600 της Sony ενώ το WiFi iPad της Apple είχε τα λιγότερα θέματα. 
Τα περισσότερα προβλήματα του iPad αφορούσαν  θέματα φόρτισης και συνδεσιμότητας ενώ το Samsung Galaxy Tab είχε θέματα αισθητικής των εφαρμογών και πάγωμα οθόνης.Τα δεδομένα του FixYa κάλυψαν επίσης και κονσόλες παιχνιδιών, οι οποίες κατέλαβαν συνολικά τις τρεις πρώτες θέσεις ερωτημάτων υποστήριξης και "επισκέψεων ανά συσκευή" στο τεχνικό site υποστήριξης. Το Xbox 360 της Microsoft είχε τις περισσότερες ερωτήσεις, και ακολούθησε το Playstation 3 της Sony και το Nintendo Wii.


Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/1/19/to-ipad-fixya.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...