Ads 468x60px

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η πορεία του iPad είναι εντυπωσιακή

Κατά την ομιλία του στην Goldman Sachs  o Tim Cook, CEO της Apple, ανακοίνωσε την πώληση 55 εκατομμύριων iPad και την σύγκρινε με αυτές των Mac, iPod και iPhone.

Συγκεκριμένα, για να καταλάβετε το μέγεθος των πωλήσεων να πούμε ότι πήρε 22 ολόκληρα χρόνια για να συμπληρώσουν τα Mac 55 εκατομμύρια πωλήσεις, 5 χρόνια για να πουληθούν 22 εκατομμύρια iPod και 3 χρόνια για να πουληθούν τόσα iPhone.
This 55 is something no one would have guessed. Including us. To put it in context, it took us 22 years to sell 55 million Macs. It took us about 5 years to sell 22 million iPods, and it took us about 3 years to sell that many iPhones. And so, this thing is, as you said, it’s on a trajectory that’s off the charts.
Η πορεία του iPad είναι εντυπωσιακή. Στο διάγραμμα που θα δείτε παρακάτω από τον Horace Dediu που δείχνει τις συνολικές πωλήσεις συσκευών της Apple και θα παρατηρήσετε ότι από όλα τα προϊόντα το iPad έχει την μεγαλύτερη κλίση/ανάπτυξη. Πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, ότι έχουν πουληθεί περισσότερες iOS συσκευές το 2011 (156 εκατομμύρια) από όσα Mac έχουν πουληθεί ποτέ (122 εκατομμύρια).
Ουσιαστικά, αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι το πόσο σημαντική συσκευή είναι το iPad για την Apple. Το διάγραμμα παραπάνω δείχνει ότι είναι ακόμα σημαντικότερο από το iPhone.

Αν συνεχιστεί η ίδια πορεία -όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί- τότε το iPad θα ξεπεράσει σύντομα το iPhone σε πωλήσεις

Source: http://www.iphonehellas.gr/33517/ios-sales-larger-than-mac/#more-33517

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...