Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Θήκη Με Ηλιακή Φόρτιση Για IPhone 4, 4S


Η εταιρία κατασκευής αξεσουάρ, Snow Lizard, αναπτύσσει μια αδιάβροχη, ανθεκτική θήκη για το iPhone 4/4S η οποία θα διαθέτει μία ηλιακά επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η εταιρία έχει επιλέξει την online χρηματοδότηση μέσω του κοινού, ελπίζοντας ότι οι λάτρεις των σπορ θα χρειαστούν μία θήκη που συνδυάζει επιπλέον διάρκεια και αντοχή στη σκληρή χρήση.

Επονομαζόμενο Aqua Tek S, το πρωτότυπο διαθέτει εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από πολυανθρακικό με λαβές από καουτσούκ, και ένα καπάκι στην πάνω μεριά της θήκης για την εύκολη και πλήρη εσώκλειση της συσκευής. Η θήκη λέγεται ότι είναι αδιάβροχη έως και τα 7 μέτρα και είναι σχεδιασμένη να αντέχει σε κραδασμούς, και πτώσεις, ενώ αφήνει την κάμερα, τα κουμπιά έντασης, ηχείο και οθόνη πολλαπλής αφής προσβάσιμα. Η Snow Lizard επιδιώκει να μαζέψει $75.000 για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή.
Η εταιρία θα ανταμείψει εκείνους που θα ενισχύσουν το project με $100 ή περισσότερα με μια θήκη από την πρώτη παρτίδα παραγωγής με τη επιλογή μεταξύ των χρωμάτων πορτοκαλί, μαύρο και "urban camo". To τελειωμένο Aqua Tek S προϊόν αναμένεται ότι θα πωλείται στα $130. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεισφέρουν από $25 έως και $5000 με διαφορετικά επίπεδα ανταμοιβών.
Source:http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/2/16/iphone-4-4s.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...