Ads 468x60px

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

iTweakStore, ένας αντικαταστάτης για το Cydia



Από την στιγμή που άρχισε να υπάρχει το jailbreak για το iPhone υπήρξαν διάφορα προγράμματα που μας έδιναν την δυνατότητα να κάνουμε εγκατάσταση διάφορες εφαρμογές που η Apple δεν επέτρεπε να γίνουν διαφορετικά.

Για να τα θυμηθούμε λίγο με την σειρά ήταν ο Installer, το Cydia, το Rock Your iPhone και το Icy. Αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχει ο Lima που ετοιμάζει η InfiniDevTeam τώρα βλέπουμε το iTweak. Το iTweak είναι ένα καινούριο κατάστημα που αναφέρεται σαν αντικαταστάτης του Cydia και μέσα από αυτό θα μπορούν οι χρήστες να περάσουν τα αγαπημένα τους tweaks, themes και εργαλεία. Φυσικά ελπίζουμε χωρίς τα διάφορα Reloading data του Cydia αυτή τη φορά..

Το iTweakStore.com άνοιξε πρόσφατα και έχει το γνωστό μήνυμα “Coming Soon” όπως και ένα μήνυμα που μας δείχνει ότι θα είναι το καλύτερο μέρος για να μπορούμε να βρούμε τα tweaks και τα themes μας για το iPhone, iPad και iPod touch σαν αντικαταστάτης του Cydia αλλά και του App Store.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε πρόκειται να ανοίξει το iTweak αλλά θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε όταν γίνει αυτό.

Source: http://greekiphone.gr/20120228/itweak-a-cydia-alternative/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...