Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

10 λόγοι για να ερωτευτείτε έναν Apple Geek


  • Είναι πιστοί
Εφόσον οι geeks είναι πιστοί στον κάθε κατασκευαστή των συσκευών τους ή φανατικοί με το λειτουργικό σύστημα της επιλογής τους, που το θεωρούν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και τεχνολογικής κατάρτισης χιλιάδων ανθρώπων, φανταστείτε τι γίνεται όταν γνωρίσουν το έτερον ήμισυ… Άστε δε που, όπως και όταν αγοράζουν ένα ονειρεμένο gadget, έτσι κι όταν γνωρίζουν τον έρωτα της ζωής τους, πιστεύουν πως είναι «ο περιούσιος λαός», οπότε κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν την επιλογή τους.
  • Ενδιαφέρονται
Παρατηρήστε πώς ένας geek αντιμετωπίζει το gadget του, για παράδειγμα το iPhone η το iPad του . Το φροντίζει, το κρατά καθαρό, το μελετά, το εξελίσσει. Αγοράζει αξεσουάρ για να το κάνει πιο χρηστικό και πιο όμορφο. Ασχολείται. Άρα φανταστείτε πόσο θα ασχοληθεί μαζί σας.
  • Δεν δημιουργούν προβλήματα. Τα λύνουν.
Η επίλυση προβλημάτων είναι τρόπος ζωής για ένα geek. Πάντα ψάχνουν για προβλήματα που ζητούν επίλυση. Μπορεί η διαδικασία της επίλυσης να είναι χαοτική, αλλά το αποτέλεσμα σας αποζημιώνει
  • Τους αρέσει να ακούν (κι ας μην προσέχουν κάποιες φορές)
Το μυαλό ενός geek γυρίζει με τρελές στροφές. Πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί και καλό και κακό. Το καλό είναι πως μπορούν για ώρες να ακουν τα προβλήματά σας. Το κακό είναι πως μπορεί να παρασυρθούν κάποια στιγμή και να σκέφτονται μανιωδώς την λύση σε ένα από τα προβλήματά σας, αγνοώντας τα υπόλοιπα, αλλά και πάλι.
  • Είναι δημιουργικοί
Ακόμα κι αν δεν τον καταλαβαίνουν οι ίδιοι, είναι στη φύση ενός geek να είναι δημιουργικός. Όχι με την παραδοσιακή έννοια (πχ να ζωγραφίσουν το πορτρέτο σας) αλλά σε κάτι πιο χρήσιμο. Ένας geek είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σας βρει τον τρόπο να λύνετε μικρά καθημερινά προβλήματα με έναν τρόπο που δεν θα είχατε φανταστεί ποτέ. Παρατηρήστε μερικές από τις χιλιάδες εφαρμογές που έχουν βγει για τα λειτουργικά. Η κάθε μία, χωρίς να είναι κάτι εξωφρενικά εντυπωσιακό, για κάποιο μαγικό τρόπο, σας είναι χρήσιμη. Άστε που θα παραλαμβάνετε δεκάδες ψηφιακά δωράκια που έχουν απίστευτη πλάκα.
  • Θα ψάξουν πολύ για το δώρο σας
Οι geeks δεν μπαίνουν απλά σε ένα κατάστημα να αγοράσουν ένα δώρο «για να βγάλουν την υποχρέωση». Οι geeks, όταν αποφασίσουν ότι θέλουν να αγοράσουν δώρο, μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησηςΨάχνουν, το αναλύουνκαταγράφουντα υπέρ και τα κατά, ψάχνουν στο Google, το συζητούν σε forums, υπολογίζουν χιλιάδες παραμέτρους και ξοδεύουν αξιοσέβαστη ποσότητα φαιάς ουσίας, μέχρι να καταλήξουν στο καλύτερο δώρο για εσάς.
  • Μαθαίνουν τα πάντα
Το γεγονός πως οι geeks δεν σταματούν να μαθαίνουν καινούρια πράγματα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς. Ο geek δεν θα ανασηκώσει τους ώμους με βλέμα απορίας και δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τη φράση «ξέρω γω;». Οτιδήποτε χρειαστεί να μάθει, θα εξασφαλίσει πρόσβαση στο internet και θα το μάθει. Από την συνταγή για λεμονόπιτα που μπορεί να ψάχνετε έως και το πώς γίνονται τα παιδιά.
  • Προσαρμόζονται
Έχετε βρεθεί ποτέ σε μία περίσταση που το έτερόν σας ήμισυ σας συνοδεύει και δημιουργεί μία άκρως ντροπιαστική στιγμήπου δεν έχει καμία σχέση με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε; Ε, ένας geek δεν θα το κάνει ποτέ αυτό. Μπαίνοντας σε έναχώρο, ή μία κοινωνική περίσταση, θα αναλύσει το περιβάλλον και θα προσαρμοστεί, χωρίς να χρειαστεί να του εξηγήσετε κάτι και θα σας κάνει περήφανες
  • Χαίρονται και ικανοποιούνται εύκολα
Ένας geek δεν χρειάζεται δώρα. Ένας geek έχει όλα αυτά τα παράξενα πράγματα που τον κάνουν ένα ευτυχισμένο geek. Έτσι, θα τον κάνει τρομερά χαρούμενο μία αγκαλιά, ή ένα χαζό πραγματάκι που θα σημαίνει κάτι ή, εναλλακτικά, έχετε πλήρη εικόνα των ενδιαφερόντων του οπότε δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τι του αρέσει και τι όχι.
  • Δεν βλέπουν ποδόσφαιρο…
Εν τάξει, σε αυτό τον κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Κατά 80% ένας geek δεν θα μαζέψει τους φίλους του ένα βράδυ την εβδομάδα για να πιούν μπύρες, να βρίζουν και να βλέπουν ποδόσφαιρο. Βέβαια, μπορεί να έχετε άλλες θεματικές βραδιές όπως με το Big Bang Theory, το Star Trek ή το Fringe, αλλά και πάλι… υπάρχει ειδοποιός διαφορά.
Τι λέτε; Έχετε τώρα 10 σοβαρούς λόγους να βλέπετε διαφορετικά τους geeks και να ψάξετε να βρείτε τον Apple geek των ονείρων σας;

Source: http://www.digitallife.gr/10-logoi-gia-na-erwteyteite-ena-geek-91295/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...