Ads 468x60px

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Analyst: Η Apple θα γίνει εταιρία του ενός τρισεκατομμυρίου δολλαρίων την επόμενη χρονιά


Posted Image
Αυτή τη στιγμή η Apple είναι η πιο πολύτιμη εταιρία στον κόσμο, με αξία περίπου στα 600 δισεκατομμύρια δολλάρια (608 δολλάρια ανα μετοχή). Η άνοδός της τα τελευταία χρόνια είναι απλά καταπληκτική. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η εταιρία (η οποία έχει τη βάση της στο Cupertino) έφτασε τα 500 δολλάρια ανα μετοχή και όλοι έπαθαν υστερία (κυριολεκτικά). 

Με την τεράστια επιτυχία του iPhone 4s τους πρώτους έξι μήνες, με το νέο iPad και το iPad 2 να συνεχίζει να έχει καλές πωλήσεις, η εταιρία δεν φαίνεται να επιβραδύνει καθόλου. Οι καταναλωτές και οι εταιρίες ασπάζονται ολοένα και περισσότερα το περιβάλλον της Apple.

Ο Brian White, αναλυτής από την Τopeka Capital Markets προβλέπει ότι η Apple θα γίνει η πρώτη εταιρία αξίας ενός τρισεκατομμυρίου κάποια στιγμή μέσα στο 2013. Με την εταιρία έτοιμη να παραθέσει τη νέα σειρά των Macs, καινούρια operating systems και το νέο iPhone αυτή τη χρονιά, δεν φαίνεται καθόλου ακατόρθωτο. Αν/όταν η Apple φτάσει το τρισεκατομμύριο, οι μετοχές της θα φτάσουν περίπου στα 1,111 δολλάρια σε αξία. Δεν εύχεστε να είχατε επενδύσει στην Apple πριν 5 χρόνια?

Source:http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/3074-analyst-η-apple-θα-γίνει-εταιρία-του-ενός-τρισεκατομμυρίου/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...