Ads 468x60px

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τα Amtrak Trains θα χρησημοποιούν τα iPhones σαν eTicket Scanners


Δημοσιευμένη Εικόνα
Φαίνεται ότι το iPhone θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αμερικάνικες σιδηροδρομικές γραμμές σαν σκάνερ ψηφιακού εισητηρίου. 1700 εργαζόμενοι της Amtrak, της αμερικάνικης εταιρίας που είναι υπεύθυνη για τις σηδηρογραμμές, εκπαιδεύονται από τον Νοέμβριο με το iPhone και θα καταφέρουν να το εφαρμόσουν στα τέλη του καλοκαιριού.
Η Amtrak θα μπορεί να ελέγχει τα εισητήρια σε πολύ γρήγορο χρόνο, χάρη σε μια iPhone app που σκανάρει τα εισητήρια. Κάθε εργαζόμενος θα εξοπλιστεί με μια ειδική θήκη και ένα barcode scanner. Στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να εκτυπώνουν κανονικά εισητήρια διότι οι εργαζόμενοι θα ελέγχουν το barcode του smartphone τους.
Σύμφωνα με τους New York Times:
Παράθεση
With the new iPhone-powered system, conductors can monitor passenger check-ins in real time. That will help them manage seating: if there are passengers who don’t show up, for example, it will be easier to fill empty seats with other passengers.“When it was all a manual system there was a lot of guesswork involved,” said Patricia Quinn, executive director of the Northern New England Passenger Rail Authority, which contracts with Amtrak to operate the train service from Boston to Portland.
Δημοσιευμένη ΕικόναΟι επιβάτες της Amtrak μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή δωρεάν από το AppStore και να αγοράσουν εισητήρια, να δουν το προγραμμα και τις διαδρομές.
Πότε θα τα δούμε και εμείς στην Ελλάδα;
Source: http://www.appleworldhellas.com/home/τα-amtrak-trains-θα-χρησημοποιούν-τα-iphones-σαν-eticket-scanners/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...