Ads 468x60px

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πως να θέσετε ένα μηνιαίο ποσό ως χαρτζιλίκι στο iTunes Store


To iTunes Store διαθέτει ορισμένα καλά «μυστικά» που πολλές φορές είναι αρκετά ώστε να λύσουν πολλά προβλήματα σε έναν μεγάλο αριθμό χρηστών. Ένα από αυτά αφορά τη λειτουργία iTunes Allowance, με την οποία μπορεί κανείς να αναθέσει ένα συγκεκριμένο μηνιαίο ποσό από την πιστωτική του κάρτα σε κάποιον άλλο χρήστη με λογαριασμό στο iTunes Store.
Η δυνατότητα λειτουργεί περίπου όπως τα Gift Cards αλλά είναι αυτοματοποιημένη και το ποσό χρεώνεται κάθε μήνα. Με αυτόν τον τρόπο εάν είστε γονέας μπορείτε να θέσετε για παράδειγμα 10€/μήνα στο Apple ID του παιδιού σας, ώστε να τα ξοδέψει όπως θέλει. Ή αν έχετε κάποιον φίλο σας που δεν θέλει ή δεν μπορεί να βάλει πιστωτική κάρτα στο iTunes Store το iTunes Allowance θα σας βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση. Aς δούμε πως θα το κάνουμε αυτό.
Αρχικά, ανοίγουμε την εφαρμογή iTunes και πηγαίνουμε στο iTunes Store. Κάνουμε κλικ στοRedeem πάνω δεξιά.
Στην νέα σελίδα που θα εμφανιστεί κάνουμε κλικ στο Give a Gift on iTunes
Πηγαίνετε τώρα κάτω κάτω στην σελίδα όπου θα δείτε το Allowances. Επιλέξτε το Set up a monthly gift now
Τα μηνιαία ποσά που μπορείτε να επιλέξετε κυμαίνονται από τα 10 ευρώ μέχρι τα 50 ευρώ και ισχύει για οποιοδήποτε περιεχόμενο στο iTunes Store.. Ο παραλήπτης θα πρέπει προφανώς να διαθέτει Apple ID στο ελληνικό iTunes Store ενώ μπορείτε να ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε αυτό το δώρο. Μπορείτε, ακόμα, να επιλέξετε εάν το «χαρτζιλίκι» αυτό θα πιστωθεί από τη στιγμή αυτή και κάθε πρώτη του μήνα ή μπορείτε να επιλέξετε να πιστωθεί από τον επόμενο μήνα. Τέλος, εάν ο παραλήπτης δεν ξοδέψει ολόκληρο το ποσό το υπόλοιπο μεταβιβάζεται στον επόμενο μήνα.
Πατήστε Continue και επιβεβαιώστε την αγορά. Αυτό ήταν!

Source: http://www.macuser.gr/itunes-store-allowance-11594/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...