Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

O Aaron Sorkin μιλάει για τον Steve Jobs


sorkin
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters ο Aaron Sorkin, ο σεναριογράφος που επιλέχθηκε για την κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του Steve Jobs από τον Walter Isaacson, ψάχνει ακόμα για κάτι στη ζωή του Jobs ώστε να βασίσει την ταινία.
Ο Sorkin σημείωσε ότι στην ταινία “The Social Netork” επέλεξε να πει την ιστορία του Facebook μέσα από τη ματιά της αγωγής που έφερε τον Mark Zuckerberg αντιμέτωπο με τον φίλο του σχετικά με τη δημιουργία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. «Το δράμα είναι ένταση ενάντια στο εμπόδιο. Κάποιος θέλει κάτι, κάτι άλλο στέκεται εμπόδιο στο δρόμο για να το αποκτήσει. Θέλουν τα λεφτά, θέλουν το κορίτσι, θέλουν να φτάσουν στη Φιλαδέλφεια – δεν μας νοιάζει. Πρέπει να βρω αυτό το συμβάν και θα το βρω. Απλώς δεν ξέρω τι είναι ακόμα», ανέφερε ο Sorkin. Συνεχίζει λέγοντας ότι δεν θα είναι μία απλή βιογραφία γιατί η βιογραφία έχει μια φυσική “από την κούνια στον θάνατο” πλοκή που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.
Ο Sorkin, τέλος, επιβεβαίωσε ότι ο συν-ιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, έχει προσληφθεί ως σύμβουλος από την Sony Pictures για τις τεχνικές λεπτομέρειες όσον αφορά τους υπολογιστές αλλά και για τον ίδιο τον Jobs.

Source:http://www.macuser.gr/aaron-sorkin-shares-thoughts-on-steve-job-biopic-11795/

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...