Ads 468x60px

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ROBBERY BOB REVIEW



Της Έυας Τσ.
 
 Έκδοση: 1.0
Ημερομηνία Έκδοσης: 3 Μαΐου 2012
Τιμή: 0.99 $
Chillingo Ltd

Pro: Έξυπνος σχεδιασμός, checkpoints και hints ακριβώς στα σωστά σημεία.
Con: Λίγο ευαίσθητος χειρισμός
Σε γενικές γραμμές: Οι οπαδοί των stealth παιχνιδιών θα το διασκεδάσουν περνώντας εμπόδια και κλέβοντας τελικά τα αγαθά.

Περιγραφή:
Ο Bob, ένας ψηλόλιγνος κλέφτης φυλακίζεται για ένα έγκλημα που διέπραξε, ενώ ξαφνικά ένας μυστηριώδης άνδρας τον ελευθερώνει από τη φυλακή. Το τίμημα της ελευθερίας του είναι να περάσει 50 επίπεδα puzzles, κλέβοντας οτιδήποτε δεν είναι καρφωμένο στο έδαφος. Τα περισσότερα επίπεδα έχουν ως στόχο το αντικείμενο που πρέπει να κλαπεί και μία μοναδική έξοδο που πρέπει να βρεθεί. Υπάρχουν παντού αστυνομικοί, σκυλιά, ηλικιωμένες κυρίες, τρελοί επιστήμονες, κάμερες, lasers και τηλεμεταφορείς, όλα εμπόδια για τον Bob. Τα μοναδικά του εργαλεία, η δική σας φαντασία και η μοναδική του ικανότητα να κρύβεται μέσα σε γλάστρες από φυτά. 



Review:
Εσείς καθοδηγείτε τον Bob με ένα εικονικό τηλεχειριστήριο. Όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια puzzle, είναι εύκολο για τους περιστασιακούς παίκτες να ολοκληρώσουν ένα επίπεδο και να συνεχίσουν, ενώ οι απαιτητικοί παίκτες μπορούν να κυνηγήσουν μεγαλύτερα score, ολοκληρώνοντας το επίπεδο εντός του δεδομένου χρόνου και κλέβοντας όλο και περισσότερα αντικείμενα που έχουν απομείνει. Το παιχνίδι σου δίνει την τελική βαθμολογία, την οποία μοιράζεσαι στο Game Center και ακόμη 40 achievements για να ξεκλειδώσεις.

Τα checkpoints σας βεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να χάσετε παραπάνω από ένα λεπτό της προόδου σας σε κάθε επίπεδο, ενώ τα hints και οι επεξηγήσεις εμφανίζονται με μεγάλα γράμματα στο κάτω μέρος.

Conclusion:
Το Robbbery Bob δεν είναι ένα πολύπλοκο ή καινοτόμο παιχνίδι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κινείσαι γύρω γύρω, να κρύβεσαι πίσω από τοίχους, να αποφεύγεις εμπόδια, να ενεργοποιείς διακόπτες και να κλέβεις ότι βρίσκεις. Πρόκειται όμως για ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι που λειτουργεί πολύ καλά και θα κάνει τους οπαδούς των stealth παιχνιδιών να το απολαύσουν. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...